Kallbad i Bjärred

Igår var det LC och det stod Kallbad på Bjärreds långa brygga på agendan. När programmet kom ut i januari tänkte man sig lite försmak av sommar... men igår kändes det väl mer som oktober än maj.

Mysigt var det i alla fall och vi fyllde nästan bastun (skrämde iväg stammisarna) - vi var nog ca 12 inte så tystlåtna eLCor. Jag badade 3 gånger och vete tusan om det inte skrämde bort förkylningen lite.

Alldeles strax, fira familjens andra tonåring! Sen fredag, med lite jobb, fika hos en kompis, 6 tjejer på bowling, äventyrsgolf och thaimat (det sista här hemma).

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Bra att du inte dog av kallbadet! Kan tänka mig tjattret i bastun. Kul läsning här från hela veckan och tänk vad mycket som händer inom en vecka på alla möjliga områden. Det är en rolig men intensiv tid vi lever i! Trevlig helg!

2010-05-07 @ 10:08:09
Postat av: Catharina

Brrr för att bada när det är såhär kallt.Jag tänkte som du inför vår gökotta imorse att det kan bli en fin morgon... not! Den blev kall och lite regnig så vinterkläderna inkl vinterkängorna fick tas på imorse... Men vi hade en trevlig morgon tillsammans och en sillfrukost är aldrig fel :o)Nu ska hela familjen åka till Malmö för att äta middag på arenan och sen se fotboll, Heja MFF!Trevlig helg! Kram Catharina

2010-05-08 @ 13:21:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0