Göteborg nästa

I morgon ska jag till Göteborg på ett event arrangerat av dem som säljer den mjukvara som jag börjat jobba med på sistone. Det är en massa intressanta seminarier och presentationer och en massa bra branschfolk att mingla med.

Jag fick lära mig av min översättningskontakt (som jag varit i Göteborg med för att besöka deras huvudkontor) att man ska sikta in sig på X2000 och 1 klass när man ska åka med 06.17-tåget. Den här gången kostade det bara 50 kr extra och då ingår frukost.

Lite krångligt att ta sig till stationen så tidigt bara (sist, med översättaren, skjutsade hans fru oss!) men jag får cykla såklart (för snål för taxi och bussarna kan man inte lita på så dags). Men min cykel är ju på reparation... men bussiga Bikemasters lånade ut en finfin Skeppshult till mig. Kan för övrigt meddela att drömcykeln är slut överallt. Snart kommer en annan variant; inte fullt så läcker. Kanske sansar jag mig och köper en ny standardKarin (fast priset är detsamma) när jag tycker att jag förtjänar det.

Jag kommer hem igen ganska sent på kvällen... men förhoppningsvis uppfylld av ny kunskap och givande möten med intressanta människor.

Kommentarer
Postat av: Victoria

Alltså ursäkta en skitdum fråga...men betalar inte arbetsgivaren för att du ska ta dig till seminariet? Angående det där med att vara för snål för taxi. När jag reser i tjänsten börjar alltid arbetsgivaren betala så fort jag stiger utanför dörren hemma.

2010-05-04 @ 12:33:10
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: Fru C

Jag ska också till Gbg med tåg nästa vecka och övervägde X2000 - men åka 06.27 (istf 08.27) från Lund innebär uppstigning 04.30 - nä det är det inte värt!

2010-05-04 @ 19:42:45
Postat av: KarinSjälv

Äsch, det var nog bara för att jag hade dåligt samvete över att jag valde det trevliga minglet i baren och tog taxi för att hinna med så mycket så möjligt av det, istället för att pinna på till fots som jag hade tänkt från början. Jag ska lämna in kvittona. Till Marie kan jag säga att det nästan varit värt sån tidig uppstigning när man jämför komforten på X2000 med boskapsvagnen Öresundståget som jag åkte med hem. Oavbruten knäkontakt med killen mitt emot.

2010-05-04 @ 22:06:12
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Jag instämmer med V, taxin borde kunna betalas av arbetsgivaren när du måste åka så tidigt. Annars är det diskutabelt. Rikard tar taxi härifrån kl 5 på morgonen så ofta att jag tror det är deras största utgift på företaget :-) .

Så generöst att du fick LÅNA en annan cykel, det har jag aldrig hört talas om, men så har jag ju aldrig lämnat in en cykel på reparation heller...

Hur var eventet? Kanske får jag läsa det i ett annat inlägg...

2010-05-07 @ 09:45:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0