En flickdröm

Ofta pratar man om sportbilar som en pojkdröm, men jag kan tala om att det gäller för flickor också.

Igår när Malin och jag var ute på en cykeltur hörde vi ett ovanligt coolt motorljud från en smågata som vi just passerade. Jag sträckte på halsen och såg då att det var en sån där bil där man öpnnar dörrarna uppåt. När båda är öppna ser det ut som en rovfågel (om man har lite fantasi). Malin kunde inte se sig mätt, så vi klev av cyklarna och promenerade förbi och beundrade.

DeLorean

Jag är mest nöjd med att jag lyckades komma ihåg namnet, DeLorean, och bläddra fram en bild på internet.

En sån ska Malin iaf ha när hon blir stor (även ett runt hus och en massa andra speciella saker). Jag gissar att det inte finns så många, då det på nätet stod att de tillverkades endast mellan 1981 och 1983.


Kommentarer
Postat av: Ingrid

Heja Malin! Vill du verkligen ha en när du blir stor, kommer du säkert att se till att du får en! Jag tycker också det var cool och gillar snygga häftiga bilar (så jag håller med om att det inte bara är en killgrej).

2010-05-17 @ 23:50:57
Postat av: Lotta

Oh, det är tidsmaskinbilen från Tillbaka till Framtiden-filmerna.Så cool. Isabel gillar också "räserbilar". Fast hennes definition på "räserbil" skiljer sig en del från vår. VW bubblor duger bra för henne.

2010-05-18 @ 06:50:44
URL: http://Www.kulomedelbums.blogspot.com
Postat av: Catharina

och jag som "bara" drömmer om en ny Volvo V70... hur cool är den?!

2010-05-18 @ 22:27:11
Postat av: Karin Själv

Catharina: totalt ocool om Malin får döma. Om den inte är randig eller nåt sånt.

Lotta: Tänk att man alltid kan lita på dig. Du har koll!!

Ingrid, och alla ni andra, jag har ju "glömt" att rapportera om familjens Österlentur med alla pikanta detaljer. Finaste minnet från bilfönstret: Kronovalls vinslotts parkering med 8 Ferraris utanför. Då kunde man tala om snygga häftiga bilar! Sen dränktes resten av dagen i rosévin och ösregn så det är väl därför jag inte rapporterat. Men vi hade väldans trevligt.

2010-05-19 @ 06:17:05
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0