Besök i skolan

Idag var det en stor dag för Malin. Hon och dagisfröken Susanne fick hälsa på på Djupadalsskolan, där Malin ska börja i F-klass till hösten.

Man kan nästan inte tro att dagistiden redan är över - jag minns så tydligt när hon började där. Då var hon för all del bra liten - bara lite över året men kunde i alla fall gå.

Nu har hon bara ett par veckor kvar för sista dagen blir torsdagen innan Midsommar.

Det hade i alla fall varit jättebra på skolan - hon fick gå igenom olika stationer med fotboll, rockringar, säga sitt namn varje gång, och till all lycka stötte de på 2 av Malins idoler - ett år äldre grabbar som slutade dagis året innan. Malin kramade den ene och han hade inte blivit blyg; bara glad.

Vi håller tummarna för att hon ska få samma trygga fröknar som storasyrrorna haft. Men blir det inte dem så verkar för all del de andra också bra! Spännande tider väntar...

Kommentarer
Postat av: Lotta

Isabel var i sin F-klass på besök idag. Fast i hennes fall var det ingen big deal. Klassrummet ligger på andra sidan glasdörren i matsalen på dagis så hon har varit där förr.Hon slutar också dagis torsdagen innan midsommar. Vågar man föreslå en kompisfika då? För att fira skolflickorna?

2010-05-26 @ 23:01:42
URL: http://www.lattemama.se
Postat av: Karin Själv

Absolut, Lotta. Vi kan sikta på torsdagen men stämma av när det närmar sig. Här lever man lite en dag i taget. Just nu är det mer än lovligt crazy. Så även jag längtar till den där torsdagen då det blir lite ledighet.

2010-05-27 @ 06:17:30
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/
Postat av: Lotta

Jag gissade att det var så. Jag har själv inte semester efter midsommar (Rickard tar första ledighetspasset) men på torsdagen slutar jag som vanligt halv tre och hämtar på dagis.Vi hörs av när det närmar sig. Vår lillasyster får väl haka på men det brukar gå bra.

2010-05-27 @ 08:39:18
URL: http://www.lattemama.se
Postat av: Ingrid

Jag förstår att det är svårt att fatta att hon redan är så stor (det tycker jag också :) ). Däremot tror jag att det blir toppenbra för henne och hon verkar klart "skolmogen".

2010-05-30 @ 16:37:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0