Belöning

Dem av er som känner mig riktigt bra vet att jag är mycket för belöningar, till den som belönas bör = oftast jag själv. Vanligtvis infinner sig denna belöning när jag handlat julklappar till kreti & pleti och jag själv brukar få något onödigt klädesplagg eller så.

Idag var det visst en sådan dag, för jag var inne på Bikemasters i Limhamn för att spana efter ett par cykelbyxor, men de hade slutat med cykelkläder. Men mitt framför ögonen stod en skönhet, med mitt namn på dessutom.

Vackert namngiven

Sen jag såg den första gången har jag drömt om den, och retat mig mycket på att de rullar omkring i Malmö utan att jag har en (såldes slut mycket snabbt). I veckan hade Bikemasters kommit över 5 nya och det fanns en kvar. Det blev en snabb provtur och sedan: Affär! Dock får jag bytt ut till ett 7-växlat nav, och kan hämta den på måndag.

Så nu känner jag mig mycket glad trots den värdelösa turen till Falsterbo där hällregnet gjorde det omöjligt att trädgårdarbeta, Aldos öppnade först en halvtimme senare, Annas Bageri gick det inte att få en P-plats utanför. Slutade med kaffe hemma hos Mor.

Så de nästa 1000 km och många till ska cyklas på denna nya. Den får dock inte följa med till Motala. Det känns tryggare att köra långloppet på trotjänaren, och jag gråter inte om den får en repa heller.

Kommentarer
Postat av: Victoria

Bra gjort! Den kommer klä dig mycket bra. Tänk om jag vore lika snabb i vändningarna....men det är ju det där med den gula tjänstecykeln som hägrar :-)

2010-05-28 @ 15:37:56
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: Li

Grattis till avklarat mål, Karin! Klart man måste ha en belöning då =) Gillar dina jordgubbar som tapet på bloggen, känns som att det hjälper en att få sommarkänsla då det är svårt med tanke på vädret i år.

2010-05-28 @ 22:18:35
URL: http://li-amadeus.blogspot.com
Postat av: Ingrid

WOW, så fin den är och GRATTIS till nyköpet! Det var du väl värd och den är fantastisk! Varför står det Karin på den? Är det ett märke eller en modell?

2010-05-30 @ 16:28:49
Postat av: Karin Själv

Ingrid, detta är Monarks modell Karin i jubileumsutgåva. Jag har själv Karin i svart från drygt 10 år tillbaka. Sen känns det ju extra trevlig att den är min egen namne.

2010-05-30 @ 19:50:16
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0