Vill ha, vill ha

Ibland väcks ett intensivt ha-begär hos mig... Vissa, som Lotta, drömmer om hushållsmaskiner och grytor, Katarina vill ha en massa nya kläder, och jag... surprise *not* - en ny cykel!

Se vilken skönhet som stod utanför cyeklaffären!

Jubileumscykel

Som ett särskilt omen, se vad hon heter:

Vackert namngiven

Man kan knappast se sig mätt.

turkost och rött i ljuvlig retroförening

Tilläggas kan att det är precis den modellen jag har nu, och trivs med, men i modest svart upplaga, och med typ 10 år på nacken (lite rostig faktiskt). Det blir till att kolla in tillgångarna på sparkontot. Kanske något att glida omkring på Tjejvättern med...

Kommentarer
Postat av: Tina

Det var en väldans fin cykel! Undrar om den fungerar i backiga Borås, den enda (?) staden där 18 växlar är 10 för lite. ;-)Jag har inte kommit ihåg att du har en blogg. Sist jag såg den var för månader sedan. Jag har aldrig heller lagt märke till vad den heter. Jag anar lite släktdrag, som du kommer att förstå när du ser min hemsida och vad den heter. Otroligt! :-)

2010-03-25 @ 23:11:40
Postat av: Fru C

Klart du ska ha hojjen. Typisk belöning efter 1000 cyklade kilometer. Undras just om inte bromsarna på min cykel också är kass...

2010-03-26 @ 10:25:21
Postat av: Victoria

Köp den! Så mycket som du cyklar så måste man ju byta cykel ibland. Jag blev lite sugen på att måla min så att den också blir lite fin. Men bäst vore ju om jag kunde få jobb på Axis så jag får en fin knallgul tjänstecykel :-)Trevlig helg!

2010-03-26 @ 14:09:40
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: Li

Klart att du ska ha den cykeln, Karin. Jag hade inte vågat något annat än att köpa den om den hade haft mitt namn på sig =)

2010-03-29 @ 23:05:52
URL: http://li-amadeus.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0