Söndagskväll

Lite slagen igår efter allt fixande igår och halvsen men trevlig kväll. All maten blev lyckad men vi får tugga på varmrökt lax hela veckan... Som ofta när jag är lite trött, blir det ingen bra matdag. Jag inledde med att äta upp den lilla resten halloncheesecake till frukost, och har sedan fortsatt på godis under dagen.

Jag har varit med stortjejerna + övernattande Anna på NovaLund och det var lyckat. Julia (!) handlade mest.

Nu hör jag på Erik Hassle som Åsa hade med sig en skiva av. Hon förutspår att han är en kommande stjärna och det skulle inte förvåna mig ett smack om hon har rätt. Hon har förstås hört honom live. Mycket skönt men ändå inte banalt att lyssna till - ska nog direkt över till MP3-spelaren. Åsa hade också med en för mig alldeles ny kryddblandning som jag skulle kunna äta upp direkt ur flaskan; Furikake från pålitliga Renée Voltaire:

Furikake

Lite nöjd med mig själv är jag ändå, att jag inte rivit av cellofanet från det Wadisarna hade med sig:

Kaffe, tryfflar och godis (?)

Men så är det inte riktigt påsk ännu heller.

Kommentarer
Postat av: Victoria

Tråkigare rester än varmrökt lax kan man tänka sig! Själv ska jag försöka äta LCHF i USA...ska bli intressant att se hur det går. Är ni hemma i påsk? Lite vin i orangeriet i så fall kanske?

2010-03-21 @ 21:49:02
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Cheesecake till frukost, ha ha ha. Jag är en riktigt gottegris, men jag är bara sugen på godis och sånt på kvällarna. Då tar jag dock igen allt :-) .

Var hade Åsa köpt kryddan?

2010-03-23 @ 13:12:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0