Oemotståndliga erbjudanden?

Jag brukar beställa fotojulkorten från Vistaprint, och har även hjälpt Pippi med beställning av visitkort - väldigt snygga faktiskt!

Men sen blir man verkligen mejlbombad med erbjudanden som de försöker få att låta helt oemoståndliga... men vadå, Gratis nyckelring - otroligt erbjudande eller Gratis penna ? Även om det nu skulle stå mitt namn på dem kan jag motstå, faktiskt.

Otroliga ebjudanden, eller inte

Så, har kompat ut fm idag för att ta Malin till tandläkaren (kl 10 är en svår tid att hinna lämna på dagis, jobba, hämta på dagis så vi tog lat morgon) men innan jobbet ska jag även hinna med lite annat, t ex att lämna urvuxna kläder på Barn i Väntan/Barn i Start (bland mina fasta länkar till höger på bloggen)

I kväll är det LC - Skånemejerier! Alltid kul med företagsbesök!

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Javisst oemotståndligt, eller hur :) . Som vanligt lär jag mig alltid något när jag kommer hit och läser! Jag har aldrig hört om BIV/BIS förut. Hur fina ska sakerna vara som man lämnar där? Jag tänker på kläder och leksaker.

2010-03-04 @ 08:49:37
Postat av: Karin Själv

Hur FULA som helst men inte trasiga (knappar som saknas etc gör inget) och de blir sååååå tacksamma - det blir lugnt dagens bäst att 1) ha avlastat sig själv 2) gjort någon annan så glad. Sist jag var där hade jag med vinterkläder och då sa tjejen som tog emot, "Åh vad bra. Nu kan barnen få komma ut också." De kommer alltså till Sverige utan någonting alls så ALLT är uppskattat!

2010-03-04 @ 12:04:21
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Bra. För ibland har jag väldigt omoderna kläder (men såklart hela!) som inte våra "ärvare" vill ha och då är ju detta ett bra alternativ. Eller Röda korset som jag brukar lämna hos. Och jag känner inga tvivel kring det nu heller trots den rasande Röda korset debatt som härjat i media :-) .

2010-03-06 @ 07:58:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0