Ny leksak

Peter har köpt en cykeldator till mig. Det låter väldigt avancerat men det var en ganska liten investering - 150 pix. Det svåraste blir att komma ihåg att snäppa av den från cykeln när man stiger av den *maskintvättad MP3-spelare i färskt minne*. Men det krävdes lite installation - det är någon magnet som sitter i navet och nån sladd till själva "datorn". Som ni märker överlät jag installationen till Handy Man. Man kan utläsa en massa fakta!

Totalt cyklade kilometer sen förra nollställningen:

cyklade kilometer
(typisk ToR jobbet)

Maxfart sen förra nollställningen:

maxhastighet
(typisk nedförsbacke vid konserthuset)

Snitthastighet sen förra nollställningen:

Snitthastighet
(om det inte varit för alla sölkorvar och rödljus hade jag stoltserat med bättre siffror!) Men min egen beräkning 3 min/km stämmer väldigt bra. Det går också att se totalt cyklad tid och lite annat.

Medan man cyklar ser man såklart aktuell hastighet (där det står 0.0 på bilderna) och vad klockan är.

Nu går jag på lite efterlängtat påsklov efter en arbetsdag from Hell. Enda roliga stunden var när en av killarna avslöjade att han redan planerar på vad han ska bjuda mig på nästa fredag då det är AW. "Dricker du Gammeldansk, Karin?", sa NKK "Självklart, tänkte du bjuda mig på en?" svarade jag snabbt. "Inte just idag, men snart". Jobbar man uteslutande med killar går det inte an att be om nån sliskig drink. Förmodligen ska jag supas under bordet. Just idag hade jag nästan kunnat klara det på egen hand.

I kväll frestar Peter med en cykeltur. Fortfarande lite matt efter fredagsrundan om 24 km har jag i så fall bett om en kortare. Kanske bort till svärföräldrarna som ska låna en grej av oss.

Kommentarer
Postat av: Victoria

Haha, det där supandet under bordet ska bli spännande att höra talas om.Solig påsk verkar f ö gå i uppfyllelse, härligt!

2010-03-31 @ 21:56:35
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: Fru C

Här är det också ledigt. Härligt och välgörande. Ser ut som konsultlivet har en ände. Bara några "små" detaljer som avtal, lön etc som återstår ;-)Ska ni ut på konstrunda så vet ni var vi bor!

2010-03-31 @ 22:56:05
Postat av: Lotta

Funderar över vilken nerförsbacke vid konserthuset ... tunneln under Amiralsgatan kanske?Ha en skön ledighet! Vi hörs.Håller tummarna för Fru C också.

2010-04-01 @ 00:05:51
URL: http://www.lattemama.se
Postat av: Li

Där fanns annan choklad i ägget också, det var sliskigt. Vuxenpoäng till mig =)

2010-04-01 @ 00:28:34
URL: http://li-amadeus.blogspot.com
Postat av: Li

Japp, du var onekligen först med att svara =)

2010-04-01 @ 12:23:18
URL: http://li-amadeus.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Vilken bra support du har i Peter!

Jag köpte motsvarande cykeldator till R förra året och nu ville Johan ha en när han fyllde förra veckan och det fick han av mormor o morfar, så den har Rikard och J varit ute och monterat idag. De verkar nöjda båda två...

2010-04-05 @ 17:20:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0