Min dag

Idag är det min födelsedag och jag har blivit ordentligt firad trots att 41 är väldigt ojämnt.

vintergäck från Mor och Far

Helst ville jag ha frukost på sängen men det är en omöjlighet för Peter att tänka sig (samt att jag stiger upp först av alla) så det blev uppvaktning kring frukostbordet.

uppvaktare i pyjamas

Hela familjen för mig och hade presenter som jag fick öppna. Först ut var Malin med en kofta som hon varit med om att köpa; blommig. Julia hade köpt Amanda Jenssens andra skiva och Katarina en ljuvlig body lotion från Body Shop med mangodoft. Peter kom med 4 vackra tallrikar i Swedish Grace-serien men ny färg - Himmel.

Igår hade det kommit ett intressant skramlande kort från Pippi (ett gulligt halsband, fast hon redan uppvaktat med ett hekto Påskte i förväg) och Mor och Far hade varit över med vintergäck + ett paket + ett kort. I paketet fanns Kelpers Hypnotisören. Mor hade även klippt ut söta små bilder på mig som nyfödd i Mors resp. Fars fam och satt i kortet. Malin undrade varför fotona var så gråa... inte självklart med färgbilder då!

Här ser ni presenterna:

Morgonens skörd

Sen var det jobbet och det var full fart och roligt, faktiskt. Jag fick många grattis-sms - inom loppet av 5 minuter fick jag sms från var och en av tullartjejerna Marie, Yvonne och Tina.  Klockan 12 var jag bjuden på lunch hos trevliga konsulterna som har lokal på Mårtenstorget i Lund. Svårast var att parkera men så ringde jag John (konsulten) som mumlat något om att de kanske hade platser på gården. Fint nog fick jag stå där - nästan surrealistiskt att kunna parkera på en innergård i centrala Lund. Lunchen åts på Finn - gott och trevligt - och sen hade vi workshop. Jag var på gott humör och det var mycket skratt och skämt.

Mötet drog ut på tiden så jag var inte klar förrän 16. Hetsa till jobbet? Flanera på Nova Lund? Lätt val! Jag köpte 2 lyx-BH:ar + en cool skjorta. Sen hämtade jag Malin hos svärföräldrarna och vi körde hem. På vägen avtalade jag med familjen att vi kunde fira med pizzor från Vespa (just idag håller jag utmaningarna stången). Nåja, jag hann hem och skörda i brevlådan - 4 gratulationskort varav 2 hemgjorda. I ett fanns en peng till tulpaner.

fina kort

Just som jag tagit fotot dök nya gratulanter upp - Åsa med en vas med ljuvliga ranunkler eller smörbollar (vet inte vilket som är rätt) och Mor och Far med ytterligare en bok (Karin Fossums senaste som jag önskat mig) + en blomstergrupp till trappan.

Nytt foto alltså:

ännu mera!

Sen, iväg och hämta Kata på träningen och pizzorna på Limhamn. Pizzabagaren undrade om vi skulle ha fest (kanske ovanligt med 4 lyxpizzor en onsdag?) så jag berättade glatt att det var min födelsedag. Han bjöd då på en extra glass men jag märkte att det var något han ville säga och tittade uppmanade på honom. "Får man fråga?" sa han lite blygt, "Så gärna", sa jag, "41!"

Hur kunde jag missa att fota pizzorna?? Det var iaf Parma Ruccola, någon med grillade paparikor och salami, någon med skinka och stora oliver mm. Hela bilen doftade som Italien.

Nu lägger Peter Malin och frågade om det var OK att gå på hockey. Det var det. Jag hoppas att stortjejerna vill se ett avsnitt Grey's Anatomy med mig!

Blommor från mor och far

Min enda lilla anmärkning mot dagen är faktiskt att inte en blek vårsol kunde titta fram och lysa upp. Kanske i morgon?

Ingrid, extra tack för kärleksfull kommentar som värmde i hjärtat!

Kommentarer
Postat av: Victoria

Vilken tur att alla inte är lika sena med gratulationerna som jag. Hoppas du kan tänka dig att bli mer firad en annan dag...det finns iofs alltid nåt att fira så det måste inte vara just 41. Njut vidare bland de fina blommorna!

2010-03-10 @ 21:11:27
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: Ingrid

GRATTIS!!! Du är verkligen uppskattad som blir så firad en vanlig 41-årsdag! Jag tänkte inte på att det var idag när du ringde. Sorry!!

Tack för trevligt samtal!! Grattiskram!

2010-03-11 @ 00:08:55
Postat av: Katriina

I noticed that google translates blogs and tried - tadam ! - got your blog entry in Finnish. Nice ! This comes a day late but ---- a warm birthdayhug !!!

2010-03-11 @ 13:41:56
Postat av: Karin Själv

Oh, I like that, Katriina! I tried it with English and it turned out all right. At least like a little explanation to pictures etc. I immediately sent the tip to Pat Hudson and to my sister in law in California. I'm not so sure that our other friends from Alabama would be the best readers...Tack för alla grattis! Sena är precis lika välkomna som tidiga!

2010-03-11 @ 18:45:14
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/
Postat av: Catharina

Hej Karin!Ojdå, jag tar några dagar med lite mindre tid vid datorn... och då passar du på att fylla år så att jag missar det ;o)En stor med försenad GRATTIS-kram! Det låter som om du hade en bra födelsedag!Trevlig helg!Kram Catharina

2010-03-12 @ 13:12:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0