Melodifestival

Jag är verkligen inte intresserad av Melodifestivalen, men nu visade det sig att Malins dagiskompisar följt det (Malin har inte sett en enda deltävling) och hon ville såklart hänga med på snacket, så vi bestämde oss för att bänka oss med lite festligt godis inför finalen.

Och Malin njöt verkligen - ganska snart hade hon kastat av sig tröja och så dansade hon vilt till alla låtarna. Hennes favorit var Eric Saade och jag håller med om att det var låten med mest beat i och visst var det en sötnos (precis som Dolph sa). Malin fick dock lägga sig vid 21 när alla låtarna spelats.

Jag tycker annars att Andreas Johnson är så mysig att lyssna till - jag gillar det där Beatlesaktiga som sipprar igenom. Jag älskade hans Sing for me för några år sen.

Annars har dagen gått i IKEA:s tecken, men det berättar jag kanske om i morgon - kräver foton.

Kommentarer
Postat av: Victoria

Ja jag försökte vinka till er när ni cyklade förbi (säkert på väg till ikea) men du såg inte. Jag satt förvisso i nån annans bil så det var inte helt otippat. Jag hejade på Salem!

2010-03-14 @ 00:55:53
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: Karin Själv

Men då såg du att jag försökte peka ut ditt hus och din bil för Malin iaf. I dagsljuset gick det inte att se in i huset så jag vinkade lite tafatt (under den sekund det tog att cykla förbi)

2010-03-14 @ 08:29:01
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0