En utmaning

I lördags när jag var på spa, hade jag valt Aromamassage som behandling. Men jag var visst inte färdig med besluten för när jag kom dit, skulle jag välja på Avslappnande, Utrensande eller Uppiggande. Det kändes lite dåligt att säga "det som luktar godast". Jag försökte med "jag har så torr hud så gärna något välgörande" men allt skulle vara lika bra. Tjejen försökte hjälpa mig på traven: "Men hur känner du dig, lite trött, eller?" Förmodligen tänkte hon att jag skulle behöva rensas på onyttigheter men jag var rädd att hon skulle säga att jag inte fick dricka vin och kaffe mer den dagen, så jag drog till med Uppiggande.

Vilken effekt det hade - kunde jag väl aldrig tro! Inte samma kväll, förstås, för både jag och Victoria sov innan halv elva, men nästa dag... på LC-mötet pratade någon om att LC hade en egen startgrupp i Tjejvättern och det fanns några platser kvar... Jag högg som en kobra, påhejad av Cilla i egna klubben. Jag la ett mejl till Therese som samordnade - hon ringde upp samma kväll och sa att idag var sista anmälningsdag... så hann jag inte få kalla fötter iaf.

Nu är jag anmäld och ser så fram emot det. Cilla har också anmält sig och typ 50 andra LC-tjejer. Motala-LC-klubben ställer upp med husrum och fest!

Och jag utmanar härmed mig själv. Innan loppet på 10 mil, den 12 juni, tänkte jag cykla 100 mil och på köpet gå ner 10 kg. Vad tror ni om det? Jag gick ut hårt idag med en cykeltur till jobbet - 17 km ToR.

Notera - dagen till ära - ny kategori - motion!

Nästa utmaning: att inkludera mina tickers mer synligt på bloggen. Edit: det var ju busenkelt. Jag nöjer mig med cykeltickern tills vidare, och bara på titelsidan. Viktminskningstickern tar jag fram när den har något att skryta med. Just nu startar jag egentligen på ytterligare kilon efter frossahelgen i Ystad... Edit2: Vikten får väl i god ordning avläsas en gång i veckan.
Kommentarer
Postat av: Catharina

Bra jobbat!! Lycka till med cyklandet och med viktminskningen... just nu ligger jag still på viktminskningsfronten, skulle kanske också annmäla mig?! Nä, just nu får det vara paus i utmaningar för min del...Ikväll har vi pratat om Jagpärlan på frälsarkransen... jag ska börja fokusera mer på den och tänka på vem jag är, vad vill jag... och inte bara göra en massa... Det är nämligen mycket nu och jag måste börja välja! Hjälp!!! Jag som inte kan säga NEJ...Lycka Till med cyklandet! Kram

2010-03-08 @ 21:42:28
Postat av: Madde

Roligt med utmaningar, jag och mamma tog en i helgen. Gick med i Tappa.se så nu ska vi gå från Smyge till treriksröset, det är "bara 1606 km :-)

Ska bli spännande att se hur lång tid det tar, deras förslag var på 6 månader men med några extra rundor i veckan bör det gå fortare.Lycka till med cyklandet.Kram Madde

2010-03-08 @ 21:49:49
URL: http://ludvigonora.blogspot.com
Postat av: Victoria

Heja heja! Jag blir lite avis på tjejvättern, gillar ju som bekant utmaningar. Så jag funderar på en gå ner i vikt-ticker om inte annat. Vi lär väl märka hur det blir.

2010-03-09 @ 20:02:33
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: Ingrid

WOW, jag blir SÅ imponerad! Jag tror du kommer att få jättekul, bli vältränad och säkert tappa många kilo av bara farten (utan att det ens känns som en oövervinnlig ansträngning). Dessutom får du komma till vackra Motala, som jag hoppas visar sig från sin bästa sida just vid den tiden på året. Ska bli väldigt kul att följa din väg till målet!

LYCKA LYCKA TILL!

2010-03-10 @ 11:27:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0