Dumma mig!

Idag var det en ganska jobbig cykletur hem - jag skulle på vägen plocka upp ett paket på DHL (väntetid 20 minuter - jobbigt), ganska nära mitt jobb men rakt ut i oljehamnen och därifrån kan man naturligtvis inte gena över vattnet fast jag märkte att jag närmade mig Turning Torso, utan jag fick vända tillbaka till Frihamnsviadukten och tog sedan strandvägen utmed Limhamnsfältet för att hämta Malin hos mina föräldrar. Dock gav det kilometer att registrera i min utmaning. Av någon anledning fick jag inte upp min MP3-spelare under turen utan cyklade med bara motvinden i öronen.

Väl hemma fick jag byta från mina genomsvettiga kläder till mysdräkten medan Peter donade i köket, och jag passade på att lasta in träningskläderna (särskilt en röd huvjacka) i tvättmaskinen tillsammans med andra röda plagg. Nu precis skulle jag hänga upp den och en konstig svart sladd hängde ut ur luckan... åh, nej, lurarna till MP3-spelaren! Och själva spelaren kom strax efter - livlös naturligtvis. Varför stressa så? Varför inte kolla igenom fickorna? Varför vara en idiot?

Enda trösten är att allt som fanns på spelaren även finns i datorn. Spelaren var inte mer än ett halvår gammal, kan inte låta bli att reta mig. Men förresten finns det snyggare MP3-spelare i Sony-butiken, än den trista Philips som jag själv unnat mig.

Kommentarer
Postat av: Katriina

Dum är jag också. Managed to wash Hilla's cell phone some weeks ago. Bought her a new one, excatly same kind. 69 euros ! So.... perhaps I learned something. Vad kostar din nya mp3 ?

2010-03-30 @ 11:36:15
Postat av: Karin Själv

Kanske 500 kr. Just nu lyssnar jag på radio i min mobil när jag cyklar, det går det också, till nöds. Skönt att veta att jag inte är ensam dum :-)

2010-03-30 @ 22:25:52
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Åhhhhhh så surt!!!! Jag tjatar på min familj att tömma fickorna i allt de lägger i tvätten, men jag kollar själv alla fickor innan jag stoppar in det i maskinen ändå och för det mesta hittar jag saker i fickorna! Märkligt!

2010-04-05 @ 17:12:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0