Bra vibbar från Motala!

Jag känner (nog) bara en från Motala - det är trogna bloggläsaren Ingrid som kanske just denna vecka kommer att lysa med sin frånvaro då hon är i Jämtland.

Men jag fick en annan Motala-kontakt idag och nu är jag övertygad om att människor därifrån helt enkelt är lite trevligare än andra svenskar, precis som jag tänker om gotlänningar.

Jag ska ju cykla Tjejvättern med Ladies Circle Sverige (annars engagerar jag mig bara lokalt i LC37 här i Malmö). Idag kom ett jättetrevligt brev från Motala- och Vadstenatjejerna som erbjuder After Bike - party efter cyklingen - samt övernattning hemma hos. Det kostar 50 kr/natt och partyt 250 kr. Visst är det juste? Återstår bara att lista ut vem som ska köra dit... risken finns att det blir jag själv för jag har i alla fall bra cykelhållare...

Vad gäller cykling har jag lite träningsvärk efter fredagsturen och har inte hunnit med nån cykling alls idag, mer än till kyrkan, en km bort... Just det, dags att uppdatera tickern. Fick i alla fall 1½ timmes rask promenad med en kompis så lite motion i alla fall.

Nåja, trevlig arbetsvecka! Hoppas att flera av er har det lite ledigt, som jag.

Kommentarer
Postat av: Lotta

Vi har tagit ledigt i två veckor och skall bara vara hemma. Blir väl en eller annan utflykt antar jag. Till Danmark om inte annat.Fika kanske?

2010-03-28 @ 20:46:39
URL: http://www.lattemama.se
Postat av: Ingrid

Jösses vad du tränar!!!!!

Åh, vad jag älskar din reklam för Motala ;-) . Staden har annars mest figurerar i media för sina många olika skandaler de sista 10 åren, men nu verkar trenden ha vänt, ha ha.

Verkligen ett trevligt initiativ från Motalaelcorna! Circling när den är som bäst! När det gäller körning är ju det viktigaste att ha tillräckligt med tid dagen efter innan man kör så att ni inte somnar vid ratten på väg hem!

Jag är SÅ imponerad av dig!

2010-04-05 @ 15:00:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0