Vittring på ledighet

Är det inte konstigt, att sista dagen innan ledighet alltid ska bli fullständigt crazy?

Jag cyklade hemifrån i värsta sommaridyllen - det var en helt underbar morgon.

Det började dock urarta direkt när jag kom till jobbet idag, något jag väntat svar på i 2 veckor låg i inkorgen och min chef undrade hur lång tid det skulle ta för mig att fixa. En dag, kanske, svarade jag, lite tanklöst, varpå han genast sa: Perfekt, då blir det klart innan du går på ledighet. Nej, nej, jag menade ju inte en dag som i denna dagen då jag skulle gå kl 14.30 för att klippa mig och dessutom hade ett par andra akutgrejor att fixa.

Men jag gjorde akutgrejorna först och det gick ganska bra och tog sen itu med det i mejlkorgen. Lagom tills jag började bli klar anlände kunden (en amerikan) till jobbet och hade lite kompletterande information... det gick mejl, filer på FTP, telefonsamtal om vartannat och precis 14.30 fick jag lägga på luren och hänvisa till chefen för slutliga beslut. Jag hade gjort jobbet iaf och pep iväg till klipptiden. Behöver jag tillägga att svetten rann nedför ryggen när jag satt i frisöstolen?

Sen, cykla hem, hämta presenter till fröknarna för idag slutade Malin dagis för gott. Endast en var på plats men det var ändå sorgligt. De hade gjort ett jättefint album till Malin med foton med start på inskolningen för 5 år sedan. Tänk att vi lämnade en sån liten unge till dagis!

Sen cyklade jag och Malin till 2 postutlämningsställen i Limhamn och hämtade paket, bl a kaffe till Nespressomaskinen. Malin var jätteduktig och klagade inte alls trots ansträngningen och värmen. På Malmborgs fick hon en glass. Vi satt på bänken bakom jordgubbsståndet och njöt av kalabaliken innan hemcykling.

När Peter kom hem beställde han pizzor till alla utom mig - jag tar alltid grillspett istället - och sen åt vi ute.

Nu ska jag få ihop det sista till Falsterboveckan... och den blir utan internet så vi hörs inte på 10 dagar, om det inte regnar för då kör vi hem. Men den som är ledig och sugen på ett glas vin, en kopp kaffe, eller ett dopp i det blå är hjärtligt välkommen! Peter jobbar och tjejerna har väl med kompisar till och från.

Men först blir det midsommarfirande, med inslag av föräldrar och svärföräldrar.

Ha en riktigt skön midsommar!

Kommentarer
Postat av: Victoria

Jag kanske tar mitt busskort och kommer förbi :-) Glad midsommar!

2010-06-24 @ 23:28:10
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: Li

Glad midsommar på er också =)

2010-06-25 @ 08:05:01
URL: http://li-amadeus.blogspot.com
Postat av: Ingrid

ALL heder till alla föräldrar som får ihop det sista veckorna innan sommarlov med allt som ska fixas och hålla humöret uppe för att det ska bli den positiva upplevelse för barnen som det hela går ut på. Puh, vad vi ska andas ut när semester kommer!

Kram.

2010-06-30 @ 19:34:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0