Träna lokalsinnet

Jag har ju ett uruslet lokalsinne och en sak som jag tycker är mycket svårt är att ta en känd runda baklänges. Jag provade ibland när jag höll på med stegtävling på jobbet - då gick jag ofta en timmes runda, men alltid i samma riktning. När jag ville utmana mig själv lite tog jag den i motsatt riktning. Det är ju en sak när man går - då hinner man märka vart man är på väg.

Idag testade jag samma trick på cykel. Jag cyklade min vanliga träningsrunda hemmet-Bunkeflostrand-Brofästet/Lernacken-Sibbarp-Limhamnsvägen-Ribban-Västra hamnen. När jag kom till Espresso House bestämde jag mig för att jag skulle få en islatte om jag tog samma väg tillbaka istället för närmaste vägen hem. Det gick ganska lätt att övertala mig själv och det blev spännande att ta rundan tvärtom. Jag cyklade bara fel en gång men det var verkligen helt annorlunda att komma från andra hållet! Det blev 38 km att mata in i exercise tickern iaf och det kändes bra. Jag inser att målet är lite väl högt satt, men man vet aldrig.

Sen har vi haft sommarfest/picnic på dagis, och tackat av fröknar och det gick bra. En av mammorna dök upp med en åtta dagar gammal flicka och vi andra mammor flockades och beundrade. Jag hörde någon pappa mumla att nu blir det farligt... men inte för oss iaf. Vi vet att vi är klara! Det riktiga avskedet från fröknar och kompisar blir på torsdag för vår del och det ser jag inte värst mycket fram emot.

Kommentarer
Postat av: Victoria

Konstigt det där, du som är så smart när det gäller allt annat. Ska vi testa Tygelsjörundan imorgon? Jag ta med cykelkartan för jag vet inte om man kan lita på att det är skyltat.

2010-06-20 @ 18:50:56
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: Karin D

Tack för smickret, Victoria :-) Tygelsjö blir bra och kartan blir perfekt om du tar med. Messade just Cilla och erbjöd henne att hänga på...

2010-06-20 @ 19:10:38
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/
Postat av: Victoria

Hon är i Norge (uppsnappat på fejjan).

2010-06-20 @ 23:06:16
URL: http://tojis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0