Rockparty mm

tattoo sleeve

Igår var det vårfest på hårdrockstema på jobbet. Jag hoppas att det kommer någon mer bild som togs på festen som framställer mig på ett sätt som jag vill visa mig på... tills vidare ett smakprov på min tattoo sleeve som gav lite trevlig cred. Ni skymtar även mina svarta naglar med dödskallestickers och lite för mig rockiga smycken. Jag hade även Victorias gamla men oanvända "skinn"byxor och Katarinas svarta converse. Byxorna, några storlekar för små, klibbade ihop under användning och sen fastnade "skinnet" på stolen. De knakade också farligt i sömmarna och gled ner på rumpan när jag satt (hade förstås en längre top). Jag hade ett par bekväma svarta jeans tillgängliga så jag gick och bytte i halvlek. Så tyvärr, Victoria, brallorna kommer inte i retur utan får anses förbrukade. Men jag kände mig väldigt cool!

Festen var kul och rätt många hade ansträngt sig. Vår VD inledde med ett tal om den berömda bussen (en liknelse som han är mycket förtjust i) och sa något om att vi nu åker i en ganska fin buss (till skillnad från i fjol när vi knappt tog oss fram i en rumänsk skrothög i samma liknelsestil) på en tvåfilig asfalterad väg. En favvokollega mumlade något om Highway to Hell. Precis vad jag hade på tungan själv. Men det nådde nog inte ända fram. Samme VD fick dock oväntade pluspoäng efter maten då han dukade av borden på ett väldigt rutinerat sätt, effektivt och med ett leende på läpparna.

Och nu är en varning på plats! Till maten serverades snaps. Jag nappade på ett säkert okryddat kort (Explorer), men ve och fasa, i lilla glaset landade en smaksatt variant, Jordgubb och lime, fickljummen dessutom. Ska aldrig drickas igen, åtminstone inte som snaps, åtminstone inte ljummen. Till bordet hade jag toastmastern LED och det gick sådär för honom. På andra sidan Ekonomi-Jacob - så himla rolig. Det var kul att sitta ihop med andra än dem jag jobbar med till vardags men ändå känner.

I konferensrummet var det karaoke och är jag hes idag är det nog snarare därför än av whiskey.

Jag cyklade hem innan midnatt. Det var en underbar tur, ljummen luft, vindstilla, syrendoft, avlägset skrål från studentskivor. Utanför dörren stötte jag ihop med Julia som varit på sitt fredagstillhåll Underground. Peter cyklar Ringsjön runt idag och stack vid 07. Malin vaknade förstås så jag fick gå upp med henne. Vi åt frukost ute och det var lika stilla som igår kväll. Men sen, listiga människa som jag är, lät jag Malin se en film medan jag la mig på mage på min solsäng och tog en härlig tuppis.

Kommentarer
Postat av: Victoria

Bra att brallorna äntligen kom till användning, och kul att det blev så bra! Vi hade också fest med jobbet igår men jag var verkligen inte på humör så jag tackade för mig ganska tidigt.Här trillar det snart in folk på häng och grillning, trevligt! Jag ska bara handla först, grilltillbehör och en liten pool till kidsen. Städning får visst vänta tills en mulen dag.

2010-06-05 @ 12:09:11
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: Li

Skitcool tatuering =) Funderade först på om den var äkta innan jag läst texten, var får man tag på en tatoo sleeve?

2010-06-05 @ 14:43:33
URL: http://li-amadeus.blogspot.com
Postat av: Fru C

Jag har svårt att föreställa mig spontankillarna du nämner som partypinglor på en rockfest men man vet ju inte vilka sidor som döljer sig...

2010-06-05 @ 15:08:02
Postat av: Karin Själv

@ Victoria - JA, spara städ till en annan dag! Idag är det solen som gäller!

@ Li - Visst är de coola! Hittade dem på internet förstås... där finns ju allt. Jag tror att det var på en dansk nätbutik som hette Gadgets eller så. Men nu ser jag att de finns på coolstuff också - finns ju som riktig butik vid stortorget.

@ Marie - roligast av alla var nye Jerry. Han har verkligen oväntade sidor. Men han hade lite svårt att hantera när en av våra kollegor smög sig innanför hans coolt uppknäppta skjorta och sönderklippta jeans.

2010-06-05 @ 15:59:57
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0