Lite motigt...

Jag är inne i en svacka. Jag har flera möjliga saker att skylla på:

 • Vädret som gäckar mig. Så här års vill jag ha klarblå himmel och vindstilla - inte en massa löjlig blåst som skakar ner syrenblommorna så att det ser nysnöat ut på marken!


 • Jag har inte bara en utan två otäcka innebrännare på hakan. Jag riktigt hör hur varje hjärtslag dunkar i dem. Jag får innebrännare typ en gång i halvåret. Jag vill helst inte sätta dem i samband med hudvårdskvällen jag bjöd in några raringar till i förra veckan.


 • Målet är uppnått - det var så mycket roligare att cykla fram till 1000 km-gränsen. För övigt har jag (nog) gjort de sista kilometrarna innan loppet i kväll.


 • Barnen hittar på en massa strunt. Till exempel: Igår morse fick Katarina in framskärmen i cykelhjulet och vurpade över styret, landade på axel och huvud. Pulsen steg när skolsköterskan ringde (jag var påpassligt nog hemma för att ta Malin på ett återbesök pga bölden som hon haft på halsen). Så fick jag hämta obrukbar cykel på skolan, försökte övertala Kata att gå ändå men fick ge med mig då hon var jätteledsen. Fick dåligt samvete sen. Julia velar om hur hon ska fira avslutning och jag som kanske inte ens är hemma och övervakar. Malin vill sluta på dagis. Och jag har varit borta för mycket på sistone - dåligt samvete igen. När jag la Malin i kväll sa hon "Om jag kräker, får jag bli hemma från dagis då?" och då tror jag inte att hon var värst illamående utan bara vill lista ut ett sätt att bli ledig.


 • Jag har en massa bloggläsare som håller sig för goda för att kommentera. Hur kan ni inte skriva nåt om mig på rockpartyt när jag nu var så djärv och publicerade bilder?? (Ja, Victoria, du som har uppfyllt din plikt är utan skuld, och Ingrid, jag vet att du är borta från datorn nuförtiden).


 • Jag är egentligen sjukt stressad över allt jag ska göra innan Motalaresan i övermorgon. Så varför sitter jag här? Just det, jag valde bort Morden i Midsummer. Tänk vad mycket plikter man har. I kväll ska jag nog packa necessären åtminstone så har jag gjort något. Jag har även skrivit en lista över saker som jag ska göra. Som om de blir gjorda då, typ.


 • Jobbet... det är lite drygt faktiskt och jag bara drömmer om semester.


 • Det var otroligt fult att se hur de förberett för Broloppet på Limhamnsfältet. Det stod säker 100 bajamajor där. God forbid att jag ska besöka en sådan i Motala med omnejd.

Men nu, nu har jag några positiva saker också:
 • Det ska bli riktigt roligt att få testa flåset i Tjejvättern och få träffa en massa trevliga LC-tjejer. Jag har minsann fått logi i nätterna två på en herrgård i närheten av Vadstena (hemma hos en eLCa för 50 kr natten!). Cykelrackaren är nyservad (ska ju cykla på den gamla) och gick så himla bra på testrundan i kväll. Jag höll 25 km/t i drygt 25 km. Inte dumt alls.


 • Jag är inne i veckan då jag ska bunkra upp med energi. Det gör ju aldrig ont. Drömmer redan om Flygande Jakob som jag bokat till lunch på fredag.


 • Katarina har insett att det är smart att ha cykelhjälm.

Ja, ja, jag vet. Jag har verkligen inget att klaga på egentligen. Men skönt var det! Till necessärpackningen!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Ibland räcker det att lista alla sina motigheter för att de skall framstå som ganska små. Skön övning.Jag är i en sysvacka själv som är svår att ta mig ur. Jag är liksom i startgroparna på massor av saker men kommer inte riktigt igång.Det brukar bli så, sedan exploderar det och maskinen går varm.(Tror framför allt det beror på att jag befarar att modellerna och storleken jag valt till Isabel kommer bli för liten så jag får dra fram mönsterarket igen och göra egna justeringar. Huh.)Lycka till på lördag!!

2010-06-10 @ 08:20:21
URL: http://www.lattemama.se
Postat av: Catharina

Hej Karin!Hoppas att du snart kommer ur din formsvacka!Jag var hos doktorn igår och tog en massa prover eftersom jag också är i en formsvacka. Jag är så trött att jag skulle kunna sova hur mycket som helst. Jag tar mig inte för så mycket heller (jag har bl.a. varit här inne och läst ett par gånger utan att kommentera, förlåt!) men inget känns kul just nu... kanske har jag haft lite för mycket att göra i vår och nu när "allt" är slut så kommer en reaktion på det höga tempo jag hållt?! Jag får provsvaren imorgon och hoppas att allt är bra :o)Lycka Till på lördag! Det fixar du galant och sen blir det en superkul helg med andra eLCor!Kram Catharina

2010-06-10 @ 15:45:52
Postat av: Li

Hejsan Karin =)en positiv grej som kanske lättar upp dig lite är att jag fått hem Jonas Allt om historia-tidning. Jag kommer att publicera quizzet på min blogg i helgen eller i nästa vecka. Ny tävling att se fram emot =)

Kram på dig och LYCKA TILL på lördag och Kör så det ryker, som jag alltid säger till åkarna när de ska tävla. Kram

2010-06-10 @ 22:44:00
URL: http://li-amadeus.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0