Up in the air

Up in the air

Igår var det biodags - härligt! Jag hade 2 biocheckar som skulle gå ut och funderade (inte så länge) på vem jag kunde locka med på gratisfilm. Åsa är alltid pigg på film och förtjänar som en underbar trogen vän att bli bjuden på både det ena och det andra! Hon brukar ha hela tablån i huvudet, men hon har också lite jobbrelaterade bokningar på kvällarna, men inte igår. Vi ville helst se FishTank men den gick inte förrän 21.20 och det är bara för sent en tisdag. Annars funderade vi på Snabba Cash men den kunde äkta makar tänka sig att se, så valet föll på Up in the air. Jag tänkte OK, en romantisk komedi, men den hade fått ganska bra kritik och Clooney tål ju att vila ögonen på. Jag gick med ganska mediokra förväntningar, men oj, vad överraskad jag blev. Nu kan jag knappt slita mig från sound tracksen som går när man klickar på länken ovan, för då kommer jag in i stämningen igen.

Filmen var verkligen jättebra och tänkvärd, samtidigt som det fanns ett romantiskt komediinslag. En del av charmen tror jag är att det var mogna skådespelare - nånstans börjar det bli svårt att identifiera sig med 20-åringar och deras problem. Jag vill egentligen inte gå in så mycket på handlingen (äsch - läs här själva!) utan bara rekommenderar er att gå och kolla själva, men boka! Salongen var fullsatt till sista plats - när hände det sist?

Kommentarer
Postat av: Victoria

Det hände nyss med Avatar 3D. Kul att du skriver om den, jag har hört flera prata om den på jobbet idag. Dags att gå på bio alltså. Som alltid.

2010-01-27 @ 21:43:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0