Sofia!

Hej lilla tjockis Sofia,

Jag borde ju ha anat att ett sminkinlägg skulle locka fram dig, men jag blev ändå glatt överraskad av din hälsning. Tack för godkännandet av naglarna - jag vet ju att du är en skönhetsexpert som t o m överträffar Victoria som jag annars anser väldigt insatt.

Bildbevis och fullständiga detaljer önskas! Tänk på att jag är nästan ensam i världen att leva utanför Facebook, för jag förstår ju att det är där du finns :-)

Har just fått naglarna nerfilade och uppfräschade. De såg inte roliga ut under nagellacket efter så lång tid. Förra gången var 30 nov!! Sen cyklade jag hem i snömodden för det serverades ju vin till behandlingen. Nice!

Inte lika nice när klockan ringer kl 06.

Kram fr Karin

Kommentarer
Postat av: Catharina

På tal om smink... som jag (tror) jag skrev på ett annat inlägg så sminkar jag mig typ aldrig.Jag har just konstaterat att imorgon ska jag på DO-besök med Landskrona klubben och vi ska till Make Up Store i Lund. Tre veckor senare ska jag på sminkkurs med min egen klubb... kanske ett tecken på att det är dags för mig att börja sminka mig?!?!Kram Catharina

2010-01-13 @ 11:51:34
Postat av: Sofia

Det här inlägget har jag missat......! Ja du förstår säkert varför jag är tjock - ska få en liten bebis runt 10 juni (jobbigt att man inte kan planera exakt dag)...... Jag har redan gått upp 8kg (är i vecka 24 nu) och det är en ökning av min totala kroppsvikt med 16%...... all time high för min del. Ja jag vet att jag är larvig men jag kan inte hjälpa det.....

Tur att Magnus tycker jag är fin och att det finns snygga mammakläder + att jag kan ha ganska mycket av mina vanliga kläder.

Det är så kul att läsa din blogg! Du är en liten förebild :)

/Sofia

2010-02-17 @ 14:07:54
URL: http://www.magnussofia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0