Så mycket kommentarer!

Ja, det där ämnet smink och skönhet var uppenbarligen uppskattat! Fast flest av alla kommentarer stod ju Catharina för som ju varit på Teneriffa en vecka - oj vad skönt det lät!

Catharina, nu finns det många saker jag måste bemöta! Först - jag läser ALLA kommentarer, hur gamla inlägg de än hör till! I bästa fall, typ hälften av gångerna, får man ett mejl med kommentaren i också, men annars finns de alltid som nya objekt när man loggar in på sin blogg. Du nafsar nog Ingrids kommentarrekord i hälarna! Det märks direkt när du är borta, och jag har saknat dig. Sen, jag tycker absolut att du ska skaffa en egen blogg! Det är ju tydligt att du, precis som jag, har ett stort skrivbehov. Jag lovar att följa dig om det händer - kanske passar efter DO-året? Jag känner igen det med hundskräcken - särskilt Katarina var livrädd för hundar efter att hon som 2-åring blivit nedsprungen av en lös hund på stranden i Italien. Men hon blev "botad" av min mosters otroligt snälla, trötta och tåliga lilla tax. Nu älskar hon hundar. Jag tycker för övrigt att det är bra med barn som är lite hundrädda - hellre det än att de inte har respekt för dem och tror att alla hundar är snälla. Men sen är det ju hemskt tråkigt med hundägare som inte kopplar sina hundar, helst om man säger att barnet har hundskräck. Även Malin är rädd men med henne funkar det ganska bra att på långt håll peka ut att det kommer en hund och sen välja andra sidan gatan. Och v har några vänner med otroligt väldresserade stora hundar som hon oftast vågar klappa. Men Katarina var mer hysterisk. Och à propos Bisonhäxan, alias Fru C, så garanterar jag att det är ett precis lika antikt Bison som du tänker på som används på vårt jobb! Vi har också faxar :-) Och ja, Teneriffa och +24 grader låter helt underbart...

Madde - så underbart roligt att du skrev en kommentar! Det gjorde mig glad. Precis som med Catharina och Ingrid känner jag dig nästan bäst via blogg. Ja, med Ingrid hade jag en riktig vänskap redan innan men jag har sett helt nya och roliga sidor via hennes blogg. Och Madde, du vet ju att du och Ludvig (och Kristian och Nora förstås) är i mina tankar varje varje dag, flera gånger, och jag är oändligt tacksam att du bloggar, så att vi kan hålla kontakten på distans och också för att vi får följa Ludvigs framsteg (oftast) och motgångar (ibland) men allra mest miraklet att han får livet tillbaka, steg för steg. Hade du inte haft bloggen tror jag inte att jag vågat störa för att informera mig, och kontakten hade kanske runnit ut i sanden. Fast Malin glömmer förstås inte sin käre Ludvig i första taget :-) Och du är ju inte det minsta ytlig (har dock aldrig tänkt på dig som en sminkare - jag trodde väl bara att du var så snygg i dig själv!) så då behöver inte jag heller känna mig sån med mitt något nyväckta intresse.

Ingrid, trots det du skriver om att du inte sminkar dig så mycket etc, tänker jag ändå på dig som en beauty queen - jag ska aldrig glömma när du vann att bli sminkad när vi var på studiebesök med LC på skönhetsstället i Hansacompagniet. Du blev verkligen jättetjusig! Och sen när du kom hem till Dalby SOV Rikard! Men jag tror att du väckte honom.

Victoria, jag visste redan att du inte skulle tycka att det var överdrivet med lackade naglar eller något annat smink eller krimskrams. I vår familj är det ju annars, som du vet, Katarina som är självutnämnd skönhetsexpert. Jag har från säker källa hört att hon ibland tar på sig brunkräm/foundation i skolan då jag är motståndare till det. Jag frågade Kata varför hon använde det och så svarade hon att man får så slät hy av det. Katarina har en perfekt slät och mjuk persikohy som det är synd att gömma under någonting! Och så är det så fult med bruna kanter på kragar och färg i handdukar.

Marie, bra med tips om routerstörningar - det kan du också veta Ingrid (överraska Rikard lite) och du visste väl det redan, Victoria - att det trådlösa nätverket störs ut av hushållsmaskiner (särskilt mirkon och trådlösa telefonernas basstation) och av tjocka väggar.

Så, nu ska jag gå och scanna era bloggar!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej för sista gången idag :o)Tack för bemötandet av mina kommentarer! Det är så kul att läsa vad du och Ingrid skriver! Även om jag inte känner er så väl så tycker jag att jag gör det när jag läser här och ni besvarar mina tankar... ibland känns det som om jag har en miniblogg på era bloggar :o) Jag skriver förmodligen för långa kommentarer, men det bjuder jag på!Hmmm en egen blogg?!?!? Jag älskar att skriva, men har så stora krav på mig själv så det hade nog tagit för mycket tid och jag hade blivit för ambitiös. Jag är med på facebook och tycker det är kul, nästan som en miniblogg! Men det lägger jag också för mycket tid på... Det som jag tycker är extra kul med facebook just nu är att jag är vän med de flesta i HS där och även om vi "bara" träffats två gånger så tycker jag att vi känner varandra eftersom vi ger varandra kommentarer på våra inlägg där. Men visst finns en egen blogg i mina tankar :o) Återkommer KANSKE...Nu blir det tack och hej för idag, vi hörs snart igen :o) Kram och Godnatt

2010-01-11 @ 22:39:00
Postat av: Lotta

Isabel har alltid älskat hundar men tack vare min gamla hundrädsla har hon lärt sig att inte gå fram till främmande hundar utan att ha frågat ägaren först.Sofia däremot är på gränsen hysteriskt rädd för hundar. Det blev lite besvärligt i julas när Rickards syster hade hundarna med sig ner (två jakttaxar) och Sofia blev överöst med hundpussar/slickar innan vi hann förbereda henne på det så det började inte bra.

Senare på kvällen när jag skulle byta hennes blöja inför hemfärden fick hon ett utbrott och bara skrek och hojtade (hon hatar att byta blöja nuförtiden). Och det blev ju inte bättre när farfar sa "Oj, Sofia, vad du skriker. Nu får du se upp för nu kommer hunden!" när Fanny kom för att se vad det var som lät.

Sofia blev ännu mer hysterisk och jag fick gå iväg till sovrummet för att byta på henne och se till att hon fick lugnat ner sig.Jag har missat ett par inlägg för min Google Reader hittar dina nya inlägg så sent, så jag är oftast en dag efter. Denna gången blev det två dagar efter.Trevlig helg på dig!PS Ang halterneck-klänning och sömnad. Vill du inte själv vet du att jag gärna syr till dig. Kram.

2010-01-15 @ 13:07:16
URL: http://www.lattemama.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0