Måndag

Det var en ganska intensiv helg, så att stiga upp var jobbigt för alla inblandade. Jag jobbade bara fram till lunch för sen skulle jag på begravning. Det var en gammal kär vän till mina föräldrar och även oss barn som gått ur tiden. Det var ganska äventyrligt att hitta dit, för vi hittade inte till kyrkan, Västra Skrävlinge, och kom lite för sent men jag tror inte att det märktes - vi gled in längst bak, jag och mina föräldrar. Jag tar på mig skulden för jag hade skrivit ut kartan på Eniro men det blev fel i ett antal rondeller när vi körde av ringvägen vid Jägersro. Vi borde ha kört genom stan.

Lärdom: När man har en viktig tid som inte får missas, typ en begravning eller jobbintervju, kan man faktiskt kolla in vägen dagen innan. Det brukar jag göra ibland men det här verkade så enkelt.

Begravningen var väldigt fin och för första gången var jag med om jordbegravning. Det var pampigt. Vädret passade nästan till - iskallt, snöglitter och sol. Jag känner inte så stark sorg att jag själv är förtvivlad men jag känner väldigt mycket med systern som blir ensam kvar. De hade levt tillsammans i alla år; även när en av dem var gift.

Efteråt var det en minnesstund och även det var stämningsfullt.

Det var många år sen jag var på begravning och det får gärna dröja till nästa gång.

Annars: Victoria - grattis igen!

Lotta & Ingrid - jag har såklart köpt Katas dräkt på Internet - just den här på Tradera men den var ny och säljaren hade butik med konståkningsgrejor. Den kostade under 400 kr och det kan nog anses som ett klipp. Det är inte riktigt min favoritstil med så mycket glitter och guld men Katarina störtgillar den. Jag frågade henne vad musiken heter men hon visste inte. Kanske något med "höst". Det är tränaren som tar fram programmet mot ersättning som föreslår musiken. Sen lever åkaren med den i flera år och bara bygger på sitt program. Det är Peter som har filmat och jag som lagt upp på Youtube. Vi såg bara svenska och danska åkare men tjeckiska flaggan hängde framme också, så kanske att någon därifrån tävlade på lördagen. Ja, det är tjusigt med isprinsessor; helst om man är 5 år eller så. Jag blev nästan själv helt kär i isprinsessornas isprinsessa när jag var med på Nordiska Mästerskapen i konståkning (som dörrvakt, då).

Lotta - Lovefilm, säger jag bara! Kommer direkt i brevlådan och ingen tid att passa för återlämning. Kan inte bli smidigare! Ändå kompletterar vi med hyrning i Limhamn eller på Konsum nån gång då och då och inser då hur bökigt det är.

Kommentarer
Postat av: Victoria

Tack snälla! :-)

2010-01-26 @ 00:00:19
Postat av: Ingrid

Nej, komma sent till en begravning eller liknande känns ju inte bra. Tur att ni lyckades lösa det smidigt.

Jag gillar inte heller glitter och pärlbroderier, men i konståkningssammanhang kan det väl inte blir för mycket. Jag tycker dräkten var fantastiskt fin.

2010-01-27 @ 15:38:45
Postat av: Catharina

Måndag... och redan är det fredag! Var tog denna veckan vägen?!?! och jag som bara går hemma... jag har nästan inte hunnit vara inne och läsa bloggsidor denna veckan. Har lite LC-pyssel inför DM och HS3 som jag åker på om två veckor:o) Roligt men det tar lite tid... och jag gillar att ha koll på läget så jag förbereder mig alltid lite extra.Trevlig helg!Kram Catharina

2010-01-29 @ 14:22:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0