Fågelbord och pussel

Se där, även två av mina mer diskreta läsare, Victoria och Katriina, har vågat sig på en hälsning i kommentarfältet - mycket trevligt!

Jag har tänkt mycket på dig, Victoria, och den stundande flytten, särskilt detaljen "leta ved för att slippa betala massor av pengar till Eon". Du verkar ju pricka in en rejält kall helg att ta huset i besittning. Jag tar tillbaka mitt erbjudande om att hjälpa till att kånka möbler och kartonger - opålitliga ryggen har semester från sådant. Hoppas att du har lite mer pålitliga vänner att förlita dig på!

And, Katriina (I very well know that you read Swedish just fine, but I can only think to address you in English), your blog entry with the soup and the home made bread just after Christmas made perfect sense to me!

Och Ingrid, här kommer en dagsfärsk och vintrig bild av fågelbordet:

Utan matgäster

Det här vädret inbjuder ju till inomhusaktiviteter också (även om korta stunder i naturen är uppfriskande) - här har jag, Malin och Katarina lagt ett pussel - utsikten från vårt hotells takterass i somras - i Florens:

Florens är vackert!

Och idag kom ett annat inomhusnöje från CDON: Säsong 1 och 2 av MadMen (utan att jag sett ett enda avsnitt men säkra rekommendationer från bland andra dig, Victoria, räcker) + säsong 1 av Dexter (som jag inte heller sett något av). Men i kväll är det först ett avslutande dubbelavsnitt av The collision som ska ses. Jag älskar serier på ca 5 delar som visas under 2 veckor, på reklamfri kanal dessutom - kompakt och bra. Har ni följt den?

Förutom filmerna kom ytterligare 4 julkort... undrar om det aldrig ska ta slut? Det är förstås lika trevligt efter jul! Synd bara att jag inte fått stoltsera med dem på min vykortsdörr under julhelgen. Jag jobbar som bäst på att plocka bort julen annars.

Kommentarer
Postat av: Victoria

Säsong 3 börjar på torsdag! 9an, 22-tiden.

2010-01-05 @ 20:13:26
Postat av: Victoria

Ingen fara med flytten Karin. Flyttfirman gör ju det jobbigaste och det verkar klokare att ta hand om sin rygg. Du får komma och dricka kaffe medan jag flyttar runt grejer i nåt skåp nån dag istället.

2010-01-05 @ 20:27:05
Postat av: Ingrid

Har ni gjort pusslet själva från något foto? Jättefint är det i alla fall. Bra gjort!

Jag har inte följt Collision, jag valde bort den, men håller med dig om kortserier. Perfekt. Retar mig just nu på tv-tablåerna som är så otydliga när någon ny serie börjar om när nästa avsnitt kommer. Är det något som ska gå varje dag? Är det en gång i veckan? Ska nog skriva om det på min blogg!

Alla julkort är välkomna även de sena. Det får mig att känna mig i gott sällskap för det händer att vi är sena också. Här tar vi ner allt från julen utom julkorten, de får hänga kvar ganska länge efteråt, mest för alla de fina barnfotografierna som brukar finnas både här och där.

Fågelbordet är jättefint!

2010-01-05 @ 22:48:49
Postat av: Lotta

Dexter är så bra!

2010-01-07 @ 14:09:06
URL: http://www.lattemama.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0