Disney on Ice

Som ni kanske minns, hade jag fått biljetter till Disney on Ice av Far, men jag tror nästan att vi hade kommit dit ändå annars, fast för dyra pengar. Det var jag, Malin och Katarina.

Eftersom vi bor ganska nära Malmö Arena cyklade vi dit. Det var obehagligast möjliga väder med minusgrader, iskall motvind och uppförsbacke dit, så barnen var lite matta när vi kom dit. Jag var varm och go' efter att ha puttat Malin i uppförsbackarna. Då vi hade fått biljetterna gratis hade jag bestämt mig för att barnen skulle få handla lite av det dyra Disney-utbudet. Det började med att de köpte varsin (återanvändbär) mugg med krossad is för 120 kr.

Showen var jättefin - vi satt bra och arenan kan verkligen det här med ljuseffekter. Åkarna var förstås mycket duktiga och dräkterna var tjusiga. Naturligtvis är det svårt att få bra bilder i ishall, men jag kunde inte stå emot att försöka i alla fall.

Här ser ni Ariel snurras runt av Prinsen:

Ariel

Här Kapten Krok som snart ska slukas av krokidilen:

Kapten Krok

I pausen såg Malin några otroligt åtråvärda "hjälmar" i form av Blunder och ville absolut ha en sån. Kata hade koll på att de kostade 90 kr, men då sa jag till Malin att i så fall får vi ta pengar ur din sparbössa sen (hon har fått lite tior och femmor vid olika tillfällen och de ska ju användas, eller hur?). Hon var med på det, och Kata erbjöd sig att gå och handla, och tillade sådär i en bisats att en påse sockervadd ingår. Katarina älskar sockervadd och Peter och jag brukar vägra att köpa det. Jag kan meddela att även lillasyster numera är såld på ofoget :-) Det var nog första gången hon fick smaka det.

Sockervadd

Till sist: Lilo & Stitch och några andra Disneyfigurer i avslutningsscenen:

Isdans

Hemfärden i medvind och nerförsbacke gick mycket enklare. Då hade vi även köpt en målarbok - den Malin fick i fjol tillbringade hon många timmar med.

Kommentarer
Postat av: Victoria

Kallt ja! Jag gick till arenan i morse, skulle testa om allén ledde hela vägen dit (vilket den gjorde). Några få bilar stod redan på parkeringen så då kom jag på att du hade pratat om Dinsey on Ice.Martina har skrattat gott åt 80-talsboken jag fick av dig. Hon hade högläsning ur den medan jag sorterade kläder. Bra arbetsfördelning :-)

2010-01-16 @ 21:39:24
Postat av: Lotta

Isabel var mycket nöjd med Disney on Ice. Jag har inte kollat vad morfar köpte till henne men jag tror det blev ett program och popcorn.I fjol fick hon en målarbok som jag scannade så den har hon glädje av fortfarande.

2010-01-16 @ 23:07:11
URL: http://www.lattemama.se
Postat av: Catharina

Vi var på Disney on Ice för ett år sedan och barnen tyckte det var jättekul. Vi blev bjudna på biljetterna som tack för hjälpen och barnen fick även en spann popcorn och Moa nåt annat jättedyrt med sig hem. Jag hade gärna gått i år också, men det blev inte av.Igår var vi i Ystad på Pippi-teater och jag blev mycket positivt överraskad! Föreställningen varade längre än vi hade trott (2,5 timme) Det var mycket folk på scenen och scenen bytte utseende flera gånger. Jättetrevligt. Hugo ville inte följa med så han var hos farfar själv... vilket jag tror var trevligt för dom båda! Hugo är äldsta barnbarnet och har alltid varit farfars favorit...NU ska jag ialla fall sortera mina papper... först ska jag bara stoppa mer ved i spisen, dricka vatten, kolla om tvätten i maskinen är klar att hänga, kolla ut vad barnen gör... ;o)Kram Catharina

2010-01-17 @ 15:38:22
Postat av: Ingrid

Vi har också varit på Disney on Ice och det var verkligen kul. Det är många år sedan nu, men när L tittade förbi datorn här nu, så sa hon direkt "åh jag kommer ihåg när vi såg det mamma", med något längtansfullt i rösten.

Vad är Blunder för en Disney-figur...? Jag tycker han ser ut som en gul Nemo. Jag får fråga barnen, de vet helt säkert.

2010-01-18 @ 16:29:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0