1/1-10

Vi firade nyårsaftonskväll hemma hos Mor och Far tillsammans med Johans familj. Det var trevligt och familjärt och maten var jättefin - varmrökt lax och saffransdoftande fiskgryta att välja mellan, goda viner. Tiden till tolvslaget gick snabbt, då vi spelade Ta i trä, mycket kul, och en rolig ordlek. Johan var överraskande bäst på ordleken trots att han varit ifrån svenska ett tag, och även flera av oss andra anser oss som språkmänniskor...

Det var ganska mycket raketer och för första gången såg jag många thailänska lyktor som steg till väders. Så mycket vackrare än raketer! Stör varken skotträdda eller hundar heller. Vid 12 kunde man se ett 30-tal lyktor på himlen. Far försökte bjuda på 40 år gammal Asti Cinzano (påhejade av oss andra) men den var odrickbar. Tur nog fanns resurser och annat bubbel!

Julia firade med kompisar i Limhamn, så det var lite nervöst, men vi hördes av på sms en gång vid 21, och sen på telefon 00.30 och kom överens om att hon skulle vara hemma 01.30. Det var hon också, iskall, men glad och till synes nykter.

Här kommer lite bilder. Senare planerar jag ett blogginlägg som summering av 2009...

Johan och Alexandra

Nico gick till Mor för att få youghurt

Malin och Nico vid bordet

Peter spelar Ta i trä

Far med pipa


Kommentarer
Postat av: Ingrid

Gott Nytt År! Så har Julia börjat fira på egen hand... tur att hon är en reko tjej.

Några thailändska lyktor har jag aldrig sett. Det har inte kommit varken till Dalby eller Århus ännu.

2010-01-04 @ 15:46:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0