-6 grader och havsbad

Julia och jag inledde dagen med ett dopp i havet! Igår förhörde jag mig om att det skulle vara öppet vatten (och det skulle det) men i natt har det varit iskallt och vindstilla så det hade frusit på. Man fick t o m hacka lite med en skrapa för att hålla undan det värsta.

Men det var ljuvligt, verkligen! Man känner sig som en ny människa efteråt.

Jag samspråkade med en dam i bastun som berättade att hon och 3 väninnor i åratal badat varje dag innan jobbet, klockan FEM på morgonen, utan bastu, året om. Nu när de blivit pensionärer kan de vänta till kl 06. Så då känner man sig inte så himla hurtfrisk själv längre; när man kommer loss och badar en gång i månaden eller så, och alltid med bastu först.

På väg ut från kallbadhuset (Sibbarp) fick man fri insyn över karlarnas brygga. Julia skällde på mig för att jag tittade.

Kommentarer
Postat av: Lotta

Brrr - isbad har aldrig lockat mig. En väl påpälsad promenad på stranden hade varit nog för att jag skulle känna mig hurtfrisk.Haha - så klart skall man titta! Det hade männen gjort, eller hur? Inget man inte redan sett eller hur?

Och så klart skall Julia skälla på dig. Det hör väl till?

2010-01-25 @ 08:23:27
URL: http://www.lattemama.se
Postat av: Ingrid

SÅ hurtfriskt!! Och att du fick med dig Julia! Jag hoppar gärna över det och nöjer mig helt med bastun. Men damen var väl HELT otrolig. Tänk att det finns sådana människor som gör det frivilligt VARJE dag! Även om man gillar det borde väl en sovmorgon i varm säng locka någon gång...

2010-01-25 @ 10:50:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0