Välkommen Johan!

När jag startade bloggen för 2 år sen, var det nästan mest mina två bröder i förskingringen som jag tänkte som målgrupp - att de skulle kunna följa med vardagen i vår familj från California resp Ecuador. Men så har det inte blivit - Johan har inte haft Internet hemma och har haft fullt upp på jobbet och Mats har inte heller varit en flitig besökare (om de inte varit doldisar förstås).

Johan tränar Malin i schack
Här spelar Johan schack med Malin - bild från i fjol då Johan med familj firade jul med oss

Men igår kom det minsann en kommentar från Johan! Och han, Alexandra och lille Nico har fått Internet hemma. Tiptop!

Några av er är väl bekanta med mina syskon; andra inte. Johan är i alla fall min yngste bror, bosatt i Ecuador med vackra Alexandra och tillsammans har de lille Nico, mina barns enda kusin. Johan arbetar som schacklärare på ett universitet och vid sidan av skriver han schackböcker med ganska stor framgång. Jag som innan inte dragit mig för barnskryt - nu passar jag på med lite syskonskryt också: Johan har varit svensk mästare i schack och har även tagit en internationell stormästartitel!

Johans bok

Här är en bokrecension. Och här vad läsare på Amazon tycker.

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Tänk vilket häftigt jobb!! Vilken kul idé med syskonskryt!! Jag tycker att vi alla ska skryta om våra syskon på bloggarna idag :) ! Även om de inte är stormästare i schack. Så duktig han är! Började han spela schack redan när han var jätteliten? Varifrån kommer intresset? Skrivargenen finns tydligen i hela familjen! Verkligen jättefina recensioner av boken! Tänk ändå så avlägset det känns för oss redan nu att höra att de inte haft internet hemma...

Jag förstår att du är stolt över dina bröder!

2010-12-15 @ 09:06:36
Postat av: Mimmi

Så kul att läsa om Johans bok på Amazon, man blir stolt. Johan började spela schack efter att ha sett ett schackprogram för barn på TV med Hasse Alfredsson och det tog inte lång tid innan man inte hade en chans vid brädet längre!!!

2010-12-15 @ 14:02:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0