Nobeldag, namnsdag, Luciatåg, fredagspizza...

... listan kan göras lång egentligen - det har var en riktigt händelserik dag igår och jag ligger steget efter i bloggrapportering. Undra på att jag stöp i säng strax efter 22! Men nu är jag på hugget igen, fast har ont i halsen.

Malin hade namnsdag - först mest uppmärksammat av hennes Mormor förstås. Malin själv är mycket nöjd med att det är flaggdag på hennes namnsdag, och i fjol var det även flaggdag på hennes födelsedag som sammanföll med kronprinsessbröllopet. Medan vi var på jobbet och skolorna levererades en otrolig försändelse från en dam som är en gammal vän till familjen. Det var julkort, cd med kristen musik, ytterligare en amaryllis, en keramiktomte med våreld och värmeljus (sötare än det låter) och en jättetårtkartong. Jag öppnade nyfiket och fann:

3 budapestrullar

Så jag ringde till damen och tackade, och sa att vi fick visst fira Nobelfest här hemma med så mycket tårtor. Hon skrockade förtjust.

Men det skulle också hinnas med Luciatåg på Malins skola. Malin som tidigare varit en riktig räddhare sjöng nu för full hals och verkade glad hela tiden. Jag fick klippa bort de andra barnen för man vet ju inte vem som vill synas på internet men annars var det ett näpet litet tåg med 3 lucior, 2 stjärngossar, en handfull tomtar, en pepparkaksgubbe och några tärnor. Suddigt blev det också!

Vår Lucia-Malin

Fredagspizza - ni som hängt med sen i fjol (och jag vet att du minns Ingrid eftersom du hänvisade till det bara häromdan - vi fick ju gratis pizzor på vårt stamställe förra december) - storyn byggs nu på ytterligare - Peter hämtade pizzor där igår kväll och minsann frågade inte ägaren om Peters fru hade en blogg som heter Anna funderar. Äh, nej, Karin funderar är det väl? I alla fall hade de nog hittat hit via mitt gamla inlägg... så Hej Pizzabagaren om du är här och kollar om vi blev nöjda med middagen! Det blev vi :-) Jag tog i vanlig ordning grillspett och Kata testade glutenfri pizza som var helt OK!


Kommentarer
Postat av: Ingrid

Alltså Pizzabagaren tar priset! Vilken följetong! Underbart. Ditt liv är verkligen roligt.

Och ännu fler snälla vänner har ni. KUL för Malin!

Hoppas att halsen är bättre?!

2010-12-13 @ 14:56:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0