Luciakonsert

Igår var det luciakonsert med Limhamns musikprofilklasser, ca 15 ungdomar från fyran till nian, som sjöng Lucia- och julsånger på Malmö Opera. Det var så fint och stämningsfullt! Peter var med för första gången och även min svärfar. Min mor var där med 2 väninnor och för övrigt kände man ju halva publiken.

Bilderna har inte publicerats än men det var lika tjusigt som alltid. I fjol stod jag på scenen och vaktade på om någon skulle ta eld eller svimma men slapp agera. I år satt jag skönt i fåtöljen och såg ca 10 ungar ledas ut efter att ha blivit yra/svimmat etc.

Som en liten uppföljning på gårdagen blev jag bjuden på lunch på Operagrillen idag av min charmigaste leverantör som jag varit kompis med i rätt många år nu. Det serverades en härlig spätta med kapris, rödbetor, skirat smör.

Tills vidare visar jag en bild på hemmets stolthet - en tjusig amaryllis:

vitt är vackert

Vitt är vackert i juletid och i år har Katarina anhållit om att få pynta granen endast i vitt och silver... vi får väl se hur det blir med det.

Kommentarer
Postat av: Victoria

Ja jag minns när jag på luciakonserten för några år sen fick i uppgift att se till att ingen snubblade. Hur jag nu skulle kunna ordna det. Hjälpa de som snubblade, visst...men se till att ingen snubblar?

2010-12-17 @ 02:31:40
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: Karin Själv

Just den frågan kommer faktiskt upp varje år, Victoria, om det är reko att fråga någon som sitter bra till att hålla ett extra öga på de tända ljusen etc när barnen går in i gångarna... och han som ansvarar för arrangemanget säger alltid att det är ju ändå mest anhöriga till barnen så de har väl inget emot det... Jag brukar tänka på dig men säger ändå inte emot honom. Skönt att slippa agera i alla fall. Men i år var det en i publiken som såg en som dalade på scenen som de där uppe missade - ibland ser man bättre från salongen.

2010-12-17 @ 06:18:47
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0