Julpussel

Unicefs fina pussel


Bästa pysslet för lediga dagar måste väl vara pussel? Så roligt och alla som vill kan vara med! Det här pusslet fick Malin i år av sin farbror men det var mest jag och Julia som tyckte att det var riktigt kul att lägga. Det kommer från Unicef och har 500 bitar. Det var så kul, att vi plockade fram fjolårets olagda... (hur kunde nu det hända, att vi inte la pussel i fjol?)

fjolårets

Det var nästan ännu roligare för vi kunde pricka in platser vi besökt, t ex London, San Francisco, Rom.

Vi har också fått ett 1000-bitars men mer klassiskt motiv, Mont Blanc. Får se om det kommer ur asken - nu ska Julia resa bort så kanske senare när hon är tillbaka...

Kommentarer
Postat av: Victoria

Åhh, jag har också tänkt köpa ett pussel att pyssla med på köksbänken, men glömmer det hela tiden. Hade ett en gång, men lånade ut det och en bit försvann. Tack för påminnelsen!

2010-12-28 @ 18:30:30
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: Karin Själv

Ja, du har verkligen en perfekt plats för det också, Victoria! Och en anledning att hålla ytan fri från annat :-)Ett tag byggde vi 3D-pussel i nåt skumplastaktigt material men traditionella platta pussel är ändå roligast.Beträffande våra pussel ovan: Lägg märke till hur olika pusselbitarna är designade - det övre är vanliga pusselbitar med ytterkanterna sneda; det undre är mer byggt i cirkel.

2010-12-28 @ 19:44:29
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/
Postat av: Boktokig

Vilka härliga pussel!!!Haha... Känner igen det där med att "Och när du är klar med den, vill jag gärna läsa den!". Niceville ligger här hemma och väntar otåligt på att bli läst! Men jag tänkte föreslå den som bokcirkelbok i min bokcirkel så den får vänta lite till.

2010-12-29 @ 11:04:41
URL: http://boktokig.blogspot.com
Postat av: Boktokig

Dokument Malmö med 5000 foton över vår stad lät som en underbar bok!!!Vad härligt att ni alla fick böcker!!!Jag gav också bort en hel del böcker i jul!

2010-12-29 @ 11:07:02
URL: http://boktokig.blogspot.com
Postat av: Ingrid

SUPERFINA pussel!!! Jag tycker också förra årets är bäst både som motiv och hur bitarna ligger :) .

Vi köpte en fin pusselväska till min mamma i julklapp.

2010-12-29 @ 12:53:15
Postat av: Ingrid

SUPERFINA pussel!! Jag tycker också att förra årets är finast, både motivet och hur bitarna ligger. Vi köpte en stor pusselväska till min mamma i julklapp.

2010-12-29 @ 12:55:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0