Gå på gymmet?

Nä, det känns inte som att det är tvunget för att få sin dagliga motion...

Nog för att det säkert inte kompenserar för alla julens godsaker, men det känns ändå skönt att inte bara såsa runt i plyschdräkterna (tur att jag har 2 att variera mellan). Vissa morgnar rings det på dörren redan vid tio, halv elva, och då får man snabbt hoppa i kläderna. Vanligtvis är det bara Malins kompisar, tur nog. De ser väl inte skillnad på en okammad plyschmamma och en pigg påklädd person?

Men idag då? Uppe redan halv åtta ENSAM (en hel halvtimme i eget sällskap alltså) och sen väckte jag Kata som skulle till träning. Malin resp Peter kom också ur sängarna medan jag gick ut och skottade. Bra motion - i alla fall immade bilen igen när jag skjutsade Kata av all fuktig värme som steg upp ur täckjackans halsöppning.

Sen vid tio bestämde jag mig för en promenad till en av mina pass-katter (nu har jag bara en kvar sen Dolores matte kommit hem till Vintrie igen) och erbjöd sinnessjukt nog Malin att följa med, med sin snow racer. 45 min rask promenad, släpandes på 6-åring i delvis fint skottad, delvis dåligt skottad terräng. På plats, skotta 20 minuter till, och sen retur. Hemfärden tog längre tid och Malin fick gå mer själv, även själv släpa på kälken. Supertrötta bägge två strax efter 12.

Men en blek sol lös, bara 5 minus och knappt någon vind.

Nöjd med insatsen ändå! Men nästa gång går jag utan Malin...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0