Får så att jag tiger

Jag vet att jag för bara några dagar sen prisade all mysig snö och chansen på vit jul... det gör jag fortfarande men det hade varit OK om det slutade snöa nu, liksom. Var ska man göra av all bortskottad snö?

Idag var jag ute på en 2-timmarspromenad i stundtals skottad terräng, stundtals knähögt med nysnö. Jag såg en del tappra själar som kämpade med skottning av trottoarer, skotta fram bilar etc. En gubbe sa "Om du säger att att du gillar snö så slår jag dig" till mig. Men han skojade nog mest... En annan gubbe skottade från sin trottoar ut i gatan. Hur tänkte han då? Men han var kanske bilisthatare.

Peter försökte göra ärenden i Limhamn men blev inte av med bilen. Han travade dit med ryggsäck sen.

Ha en riktigt skön uppesittarkväll, allihop, och hoppas att ni är på plats där ni vill vara för att fira julen!

Kommentarer
Postat av: Karin Själv

Note to self: Nästa år frankerar jag ALLA julkort och POSTAR dem. Vanligtvis är det trevligt med en liten promenad i grannskapet strax innan jul med kort till dem som bor närmast - i år var det gräsligt att gå ut och jag gav upp efter en halvtimme (2 kort). Peter, kämpen, tog resten. Undrar om han kommer hem på denna sidan midnatt?

2010-12-23 @ 21:41:22
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Ja, vi är som tur är där vi vill och så är alla i våra familjer. Resan hem har gått bra, men långsamt. Nu är vi trötta och lyckliga framme hos R's föräldrar.

Jag håller med dig. HUR tänker man när man skottar ut på vägen. En av grannarna här hade gjort detsamma berättade R's pappa...

God natt, Kram och framför allt GOD JUL!

2010-12-23 @ 23:45:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0