Dubbdäck på

dubbat

På bilen har de ju suttit ett par veckor redan, men nu är det dags för cykeln! Har aldrig testat förut men hört ett par killar på jobbet som cykelpendlar som rekommenderade, och igår tittade jag in till Bikemasters för en gratisservice av cykeln och blev varse affärsidén med gratisservicen - jag handlar nästan alltid något samtidigt. Och service och däckbyte blev klart redan på en dag och de hade söndagsöppet. Toppen!

Jag var riktigt less i fjol när jag inte fick cyklat på 3 månader pga snö, så det var helt rätt att byta. Det kostade 550 kr/däck inkl montage och ny slang - sen får man med sig sommardäcken och slangar i en påse och kan byta tillbaka själv eller låta dem göra det. Jag räknar med att kunna nyttja dem några år.

Jag cyklade hem från affären och det snöade på tvären rakt in i mina ögon. Jag är normalt sett väldigt rädd för att cykla när det är halt (har väl gjort mina vurpor). Trots att jag fick hålla ena handen för ögonen hela tiden och tårarna rann för det kändes ändå som ispiggar på hornhinnorna, så halkade jag inte en enda gång fast jag knappast kunde se hur underlaget var och det var ny snö på gammal modd. Jag är riktigt sugen nu, faktiskt! Inte säker på att det blir i morgon, men annars på tisdag.

För övrigt töar det nu, men det är nog bara tillfälligt.


Kommentarer
Postat av: Victoria

Wow, vilken hardcorecyklare du är! Själv har jag inte ens varit utomhus sen i fredags em.

2010-12-05 @ 22:09:58
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Klok och jättebra investering!! Visste nog inte att det fanns dubbdäck för cyklar, men varför inte! Säkert bra tänkt oavsett vädret de närmaste dagarna, vintern lär inte vara över på lite längre sikt!

2010-12-06 @ 22:43:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0