Cykla med dubbar

Det gick alldeles finfint att cykla med dubbdäck på! Nu har det varit runt noll så det var inte mycket snö och is på cykelbanorna men jag kände mig mycket tryggare. Där det var lite halt höll man balansen utan problem. Dock gick det lite långsammare för ibland var det hinder = snövallar som skulle forceras samt att man skulle hålla sig till de saltade cykelbanorna och inte varva med smågator som jag brukar.

Dessutom strulade tekniken - MP3-spelaren hoppade fel (extremt irriterande när man lyssnar på spänningsroman) 2 gånger när jag stötte i den och jag fick stanna och spola fram - och cykeldatorn tog inte efter att cykelmakaren meckat med cykeln (detta löste jag halvvägs). Men jag vet ju hur långt jag har till jobbet så det var egentligen inget problem.

Jag känner mig pigg och frisk efter turen och har saknat cyklingen. Målet med 1000 km innan årets slut är nog kört men jag börjar på en ny när det är nytt år!

Och på dmi.dk får jag veta att cyklingen gör mer nytta än på sommartid! Bingo!

Kommentarer
Postat av: Victoria

Hmm, ungefär där gick gränsen för hur bra jag orkar försöka vara på danska. Du impar på mig och många fler med din ihärdighet också, måste ju ligga på pluslistan även det. Här blir det snart buss/tåg.kort och cykling...om jag ska ha råd att renovera badrum! Vi kunde ju hitta ett pass på Ön att bli stammisar på också, nytt schema efter jul.

2010-12-07 @ 18:22:35
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: Karin Själv

Tack för smickret Victoria! Jag försökte även köra sajten i Google Translate (till engelska) men det blev ännu svårare då. Men jag hajar lite danska, faktiskt. dmi publicerar riktigt intressanta artiklar mellan varven.Absolut, vi får hitta någon tid i schemat som föreställer passa oss båda (ända tills verkligheten hinner ikapp :-) ). Nån gång ska vi väl hinna med innan Nyår, hoppas jag!

2010-12-07 @ 22:19:51
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/
Postat av: Ida

Åh vilken fin header bild du har :)

2010-12-07 @ 22:40:02
URL: http://ipeterson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0