Avslutning & snösol

Det var julavslutning i Malins skola, i Hylliekyrkan. Det var som alltid otroligt gulligt - denna blandning av pojkar i skjorta, slips & t o m kavaj, i Spiderman t-shirt, flickor i Madickenklänningar alternativt glittriga nyårsblåsor, som sjöng efter bästa förmåga. Själv fick jag sjunga både Nu tändas tusen juleljus och Stilla natt. Jag hade kameran med, men det blir alltid dåliga bilder i krykan. Belöning fick jag på vägen hem för då glittrade solen i snön och DÅ var det Kodakmoments!

Och för er som inte bor i Malmö... det kom ju ca 20 cm snö i natt till glädje för mig; till förtret för alla som försöker köra bil och framför allt parkera vid vägkanten. Det var många som missade avslutningen för att de inte blev av med bilen.

snölandskapEn fågel som letar rönnbär:Malin njuter:

snömalin


Kommentarer
Postat av: Lotta

Åh, fick ni vara med på avslutningen? Det fick inte vi vara hos Isabel.Snön är verkligen vacker, men vi hade problem att ta oss ut från området med bilen i morse. Det plogas inte alls på vår gata (mycket lågprioriterad) så som tur var hann ett par grannar ploga av lite innan det var dags för oss.Dessutom var det ju ganska lös snö så det gick bra till slut.

2010-12-21 @ 13:40:31
URL: http://www.lattemama.se
Postat av: Victoria

Jag skottade i 20 minuter i morse, och med hög fart kom jag igenom vallarna :-) Jag njuter också av snön, men spenderar alldeles för lite tid liggandes i snöhögar. Kanske när vi ska hem imorgon? Jag åker ev hemifrån också, hör av mig i så fall så kan vi ev ha sällskap båda hållen.

2010-12-21 @ 15:25:51
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: INgrid

Underbara bilder!! Speciellt att du lyckades fånga fågeln!

Stackars de som inte hann till skolavslutningen. Jag körde "fast" i en uppförsbacke igår, alltså jag kom inte vidare. Idag har vi fått nya vinterdäck. JIPPIE!!

2010-12-21 @ 15:34:57
Postat av: Karin Själv

Lotta: Nä här i området plogas det inte heller så det stör. Peter skottar dock gatan lite då och då, ordningsam som han är. Men jag rekommenderar att promenera dit man kan dessa snödagar... Hos oss brukar man få vara med i F-klass samt i tvåan (då barnen piper i blockflöjter) - en förälder/barn.

Victoria: Vi hörs i morgon em! Så får vi se om det blir snöhögar framåt natten...

Ingrid: Alla bor i området och borde ha gått, latmaskarna! Fast det var synd om dem ändå, får jag erkänna. Nu är ni väl på väg?

2010-12-21 @ 22:54:05
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0