Tvärdrag

Äntligen äntligen känns det rätt att ha alla dörrar och fönster öppna och låta det bli tvärdrag. Tvätten har fått torka ute och det är faktiskt hopp om vår och skönare dagar.

Helgen har varit riktigt bra med många varierande inslag.

Katarina
som varit sjuk sen i onsdags är på bättringsvägen.

Julia
ska åka till Stockholm 3 dagar och är förväntansfull. Hennes ny idé är att jogga. Jag tror att det har att göra med en orienteringsövning i Skrylle på fredag.

Peter och jag cyklade dryga 40 km igår och en fika på EH i Västra Hamnen ingick, halvliggandes på deras solsängar på första parkett.

Vi har firat min svärmors 75-årsdag - hon hade tänkt sig dagen i Rom men askmolnet höll henne på hemmaplan.

I förmiddags var jag och Malin hos hennes kompis Ludvig i Tygelsjö - det blev lekplatsbesök och korvgrillning.

På eftermiddagen var jag och Julia på Mobilia (hemska, men närbelägna ställe) och Julia visar ett ganska nyvaknat intresse för shopping. Det blev badkläder (har ni sett Twilfits coola kampanj? Läckert 50-talsstuk) och div annat mer eller mindre nödvändigt. När Mamma har med plånboken är hon populär.

Peter har fixat med deklarationer och cykelvård.

Och en ny fullsmockad och spännande vecka väntar. Kanske rapporteras på en blogg nära dig.

Kommentarer
Postat av: Catharina

En helg med lite av varje :o)Min helg har också varit bra! Fullt upp men ändå lugnt. Igår hade vi en stilla förmiddag med Frälsarkransgruppen, sen direkt till kyrkan för att vara kyrkvärd på konfirmation i en proppfull kyrka, sen middag inkl deklaration hos nära vänner med fötterna uppdragna i soffan :o)Idag sov vi länge (8.00) gick länge i pyjamas och sen var vi på uppvaktning hos en "moster" till mig = slapp lagga middag idag :o)

Ikväll ska jag och en väninna ut och promenera och prata... det finns mycket för mig att prata om just nu.Det var en skön avslutning på en vecka som innehöll alldeles för mycket för min del, men allt var kul så det gick inte att stryka något. Kommande vecka blir mycket lugnare!Kram

2010-04-25 @ 18:03:05
Postat av: Victoria

Jag tycker du ska börja låna ut din man, just deklaration och cykelvård behövs även här men det är ju så förtvivlat tråkigt så jag skulle behöva lite hjälp.

2010-04-25 @ 22:44:12
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: Karin Själv

Sorry, Victoria, men den där mannen har fortfarande en egen vilja och låter sig inte lånas ut hur som helst. Du är dock inte den första som försöker låna honom. Tror nästan inte att han tycker att det är roligt heller; möjligen cykelvården då.

2010-04-26 @ 06:06:27
URL: http://karinesmeralda.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Vilken bra helg! Så skönt att få undan så många saker och ändå hinna med ett antal roliga grejer.

Bra jobbat!

Vi har också haft en liknande helg och jag ser att Catharina skriver detsamma. Är det "lugnet för majrusningen"....?

2010-04-26 @ 09:22:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0