Låååång måndag

Idag skulle Julia till Stockholm med klassen och bussen avgick 06. Jag hade åtagit mig att köra henne, men på natten vaknade Peter med feber och slamrade i lådor på jakt efter alvedon och jag sov redan lite dåligt som när man inte får försova sig, så jag kunde inte somna om (klockan var ca 04). Vid 05 hörde jag att Julia gick i duschen och sen var det snart dags att lämna henne. När vi kom fram hade alla andra elever väskor på hjul och jag hade bara stuckit till Julia första bästa sportsbag att ha packningen i. Jag var nästan beredd att köra hem och packa om till henne men jag la band på mig. Sen hem och duscha och äta frukost, och Peter kunde trots febern lämna Malin på dagis men gick sen hem och sov.

Jag var på jobbet redan halv åtta - passade bra eftersom jag har massor att göra. Chefen var tillbaka från Taiwan och passade på att påpeka att det var läge att jobba i helgen om  vi inte var klara med nästa veckas release. Teamleader HSG upplyste om att det faktiskt var Valborg och att folk nog hade andra planer. Det pyr lite på jobbet...

Nåja, kl 15 gav jag mig av till Lund för bl a ett arbetsmöte på en trevligare arbetsplats...

Precis när jag satte mig i bilen kom ett sms från Peter att Katarina kommit hem men glömt nycklarna i ett låst omklädningsrum på skolan. Hon har ju tappat bort nycklar innan och var ledsen.Jag bestämde mig för att inte skälla på henne. Det var lite karma över det för precis när vi kom till idrottshallen kom kvällens första gympaledare och kunde låsa upp och nycklarna hängde där hon lämnat dem.

Sen hämtade vi Malin hos min mor (som även lagat en köttfärssås till oss) och hem och värmde maten. Eftersom Kata varit sjuk och inte är på topp än fick hon avstå kvällens träning - ett moment mindre för mig att rodda.

Nu har jag köpt mig lite datortid genom att skicka Kata och Malin till Konsum med tomflaskor att panta och en liten inköpslista inkl. glass. Är lite trött i ögonen och det ringer i öronen. Läge för tidig kväll... eller en dubbel espresso. Men ute är det 18 grader och det är väl bara ljuvligt?

Kommentarer
Postat av: Li

Tack så mycket, Karin. Jag berättade det för min mor och hon blev nästan lika förnärmad =)

Du får fråga Katarina om jag någon gång låtit som en öststatstränare när jag ropat på henne på träningarna.

2010-04-26 @ 21:42:47
URL: http://li-amadeus.blogspot.com
Postat av: Li

Jag tycker måndagar i allmänhet känns ganska långa men din gårdag tar nog priset. Hoppas du får en lugnare tisdag =)

2010-04-27 @ 12:00:52
URL: http://li-amadeus.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Att det alltid ska köra ihop sig! Du redde ut allt bra tycker jag och utan att hetsa upp dig :-) . Bra jobbat!

Rikard har nog haft det ungefär som du. Kl 23 igår kväll ringde SAS och sa att hans flyg i ottan idag var inställt. Från Kastrup till Engl var dock ok. Han hittade ett tåg som gick kl 2 inatt från Århus med byte kl 3 någon annanstans och kl 5.20 imorse skulle han anlända till Kastrup och hinna med Englandsflyget kl 7. Väl där skulle han ha ett jobbigt möte, för att sedan åka och handla 40-årspresent till min syster och därefter åka till största bokhandeln för inköp. Att han inte somnade framför ratten på väg till hotellet ikväll är imponerande.

Själv har jag haft min köriga tisdag :-) . Den börjar funka bra nu när den är intrimmad. Visserligen har tiderna skiftats lite från och med denna vecka, men det är nästan bättre nu.

Kram.

2010-04-27 @ 22:24:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0