Hypnotisören

Kepler


Helst läser jag inte hajpade böcker som t ex da Vinci-koden som alla pratar om, åtminstone inte förrän surret kring boken har lagt sig. Hypnotisören skrevs ju av en pseudonym och det var så jädrans mycket spekulationer kring det (hur mycket bryr jag mig egentligen om vem Lars Kepler är? Jag kände heller inte till Alexander och Alexandra Coelho Ahndoril sedan innan) men nu har jag i alla fall läst den. Spännande, och trots alla nästan 600 sidorna, snabbläst. Onödigt brutal tidvis, men verkligen en molande känsla av obehag genom hela boken. Antihjältar som Erik Maria Bark gillas. Nästan säkert köper jag nästa spänningsroman av Lars Kepler... ett litet smakprov:Kommentarer
Postat av: Victoria

Aha, jag fattade inte att det var den boken när du kom med den i förrgår...spekulationerna om vem författaren är kommer jag ihåg. Jag ska skynda mig igenom Boktjuven så att jag kan börja på den här sen.

2010-04-04 @ 19:27:09
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: Katriina

Believe it or not - but I am reading the exact same book!!!!!! Just have started it though.

2010-04-05 @ 13:50:00
Postat av: Maackyy

verkar lite bra :P

2010-04-05 @ 14:12:20
URL: http://kandykupps.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Den här var hypad på varenda bokhandel på Arlanda nu när vi flög. Har den precis kommit på pocket eller...?? För den kom väl ut i somras?

Jag har hört blandade reaktioner från de som läst den.

2010-04-06 @ 12:43:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0