Full fart

Det här är en vecka full av aktiviteter! Jag har redan tidigare känt på mig att det ska vara full fart ända fram till ca 15 maj. Mest är det roligt men det finns knappt utrymme till andhämtning. Men jag vill inte tacka nej!

Igår var jag hos Pippi på nagelbehandling - känns fräscht och fint. Vi hann ju med några timmars snack och ett par glas vin under tiden.

Idag skulle jag jobba över men det blev bara till 18 för det var Öppet Hus för studenter och vår avdelning var en station. Man fick inte så mycket arbetsro. Dessutom ligger jag peppar, peppar, bra på det för nästa veckas release. På vägen hem (efter bara några hundra meter) hoppade kedjan av! Den var välsmord vill jag lova för allt det svarta hamnade på mina händer. Jag försökte sen cykla utan att krama om styret för att inte solka ner det till nästa cykeltur. Men jag var nöjd med att jag fick den på plats. Incidenten påminde mig lite om när jag gick på högstadiet och nästan alltid kom för sent till skolan. Då hände det att jag parkerade cykeln och kramade kedjan lite, och skyllde sen min sena ankomst på att kedjan hoppat av medan jag viftade med de svarta fingrarna. Kanske är detta straffet för lögnerna?

På jobbet var det annars roligt idag för det stod i Metro att män inte kan jobba med snygga kvinnor - för de blir så distraherade. Det fanns utrymme för smicker på en högst skämtsam nivå, men ändå. På avdelningen är det ca 20 killar och så jag och en annan Karin. Jag fick besök av en översättningskontakt och när jag skulle hämta honom i receptionen sa bänkgrannen "Är han snygg då?" (en lite ovanlig fråga, tyckte jag, för jag hade redan glömt Metro-artikeln) - "Jag menar, kan du jobba ihop med honom?" förtydligade han. Jag svarade "Ganska, fast hans brorsa är snyggare - honom kände jag i ett annat liv" men passade på att säga att jag var härdad efter som jag satt så nära mina 2 bänkgrannar, som ju är så snygga. De blev båda förtjusta. Sen fnissade vi allihop när jag gjorde mitt bästa för att mästra besökaren.

I kväll ska jag hämta Julia på skolan vid 23, efter 3 dagar i Stockholm. Ska bli kul att höra "allt" men hon kvittrar i sina sms iaf.

I morgon har jag blivit bjuden på teater på Intiman - All we need is love - ett bögdrama, sägs det, och grabbarna ska visst klä av sig också på scenen. Låter lovande, va? Jag har redan tänkt ut något ganska extremt som jag ska ha på mig.

Sen är det fredag och Valborg och vi är hembjudna till Pia o Jan som vi inte träffat på evigheter. Trevligt.

På lördag ska jag träffa tullarbrudarna i Vellinge. Alltid härligt!

På söndag blir det vila, och på måndag vet jag inte. Peter har övertidsvecka så det är alltid lite extra pyssel då. Men på tisdag åker jag med tåget till Göteborg vid 06, tillbaka ca 22, för ett User meeting med min nya mjukvara. Jag har övertalat Mor att hämta Malin och bjuda henne och Julia på mat då både Peter och jag blir sena. Så hoppas jag att svärfar kan skjutsa&hämta Katarina på träning.

Sen är det LC på torsdagen och Kata som fyller år på fredagen - ska ha party förstås.

Så är jag inte här så mycket under kommande vecka, vet ni varför! Men pjäsen måste recenseras!!

Kommentarer
Postat av: Catharina

Kom ihåg att andas mellan varven ;o)Min förra vecka var bara för mycket, men det går och jag som du ville inte stryka något av allt trevligt jag hade inbokat. Denna veckan har jag INGEN kvällsaktiviet alls (mer än piano med Hugo i måndags och ikväll har jag suttit på golfklubben när han tränat...) Skönt med lite återhämtning... men jag håller på att förbereda mig för riksmötet som ju är snart... oj vad detta året har gått fort! Det har varit jättekul! Jag hoppas att vår nya DÒ Jenny behöver mycket hjälp av mig så att det inte bara tar slut nu...Nu ska jag läsa på lite om kärlekspärlorna :o)Kram

2010-04-28 @ 21:37:06
Postat av: Ingrid

Wow vilken vecka!!!

Jag skrattar gott åt snyggdiskussionen. Jag brukar skoja med mina två bästa väninnor hemma som båda är väldigt snygga (de känner inte varandra så väl), att jag har fått så snygga vänner för att när de är med mig känner de att de inte behöver konkurrera utan alltid är snyggast själva :-) .

Kanske är det också p g a detta som jag alltid jobbat bra med killarna på jobbet (utan att jag ens är uppvuxen med några brorsor)....

Det med cykelkedjan var ju hur kreativt och kul som helst! Skulle jag aldrig kommit på när jag var ung, jag var alldeles för präktig, eller kom jag kanske inte försent så jag behövde vara så påhittig, ha ha.

2010-04-29 @ 10:30:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0