En månad...

... sen jag antog min egen utmaning, har jag lyckats över förväntan. 414 km på cykel och det känns bara roligare och roligare. Kan ha med vädret att göra! Lite trött på min hjälmfrissa dock (stort behov av att klippa mig också), men vem måste vara perfekt? Inte jag i alla fall.

"Lite" sämre går det med viktutmaningen - bara ett tappat kilo, ungefär, men lite ledigare i kläderna. Man blir ju liksom lite smalare av solbränna också - mycket roligare sätt att bli smal på dessutom; ska nog sikta på det. Skämt åsido, jag vet precis vad som krävs för viktminskning men hade någon illusion om att cyklingen skulle göra susen oavsett matintag.

I morgon ska det bli premiär för vita linnebyxor! Det ni! Verkar bli minst 10 grader och sol. Härligt!

Ingrid, antikvariatet hade inte din önskebok, och jag själv blev bara av med ca 10 böcker av 50. Fick 160 kr.

På tal om månader... om ytterligare en månad har vi 2 tonåringar i huset. Otroligt.

Kommentarer
Postat av: Victoria

Imponerande! Själv hinner jag inte ens gå ut och gå nu för tiden, har fullt upp med att göra av med pengar. Hinner iofs inte äta heller, alltid nåt :-)

2010-04-08 @ 22:47:07
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: Li

Du har redan cyklat nästan hälften av alla mil du ska cykla =) Jag är imponerad!

2010-04-08 @ 23:51:58
URL: http://li-amadeus.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Jag är också impad över cyklingen och skulle inte bry mig så mycket om vikten. För det första är du fantastisk precis som det är och för den delen kan viktminskning komma plötsligt också, som ketchupeffekten. Sedan ska man ju inte förakta insikten om alternativläget, du kanske hade gått UPP i vikt om du inte cyklat :-). Hoppa över vägningen ett tag och så kanske du blir överraskad när du väger dig nästa gång.

Fast att jag väger lite för mycket jag med har jag inte vägt mig på ett år.

Tack för att du kollade efter boken åt mig!

Trevlig helg!

2010-04-09 @ 09:24:23
Postat av: Catharina

Jag tycker att du är fantastiskt duktig som kämpar på med cyklingen! Bra gjort!!Jag (som gammal viktväktarkonsulent...) tycker inte alls att det är konstigt att du inte gått ner i vikt men att du känner dig slankare. Nu när du börjat cykla så mycket så bygger du muskler som ju väger en del, så fettet är borta och det har blivit muskler istället som väger mer:o)

Jag kämpar ju själv med vikten och jag mäter mina värden varannan vecka. Jag har mätt mig idag och trots att vi ätit och druckit en del på semestern så var det inte någon katastrofmätning och jag hade ökat musklerna den veckan (det var säkert på mina stackars ben som fick kämpa med mig i backarna ;o) )Mitt tips till dig är att istället för att väga dig så plocka fram ett måttband och mät dig, mycket roligare!Kram och fortsatt Lycka Till!

2010-04-09 @ 22:30:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0