Bröllopsduellen

Bröllopsduellen

Julia och Katarina var ovanligt nog eniga om en film de ville se igår - Bröllopsduellen. Jag försökte tro att det var Bröllopsfotografen, men inte.

Jag cyklade ner till Limhamn för att hyra medan Peter handlade middagsmatsingredienserna. Precis när jag stod och letade efter den på hyllan, ringde Peter från Konsum (100 m hemifrån) och undrade om han skule hyra filmen för den fanns där. "Äsch, jag hyr här när jag ändå är här," suckade jag, "så är jag inte ute helt i onödan." Ja, ni kan ju själva gissa... alla var uthyrda. Så fick jag ändå cykla till Konsum och hyra den där. Nåja, 5 km att rapportera in i cykeltickern åtminstone.

För första gången lät vi Malin sitta med och titta - annars väntar vi med filmen tills hon lagt sig. Vi gjorde, som så många gånger förr när Julia och Kata var små - läste upp textningen, bara det en movie killer. Nu har hon ju inget särskilt utbyte av filmen men känner sig stor när hon får vara med och njuter av samvaron.

Jag hade lägst möjliga förväntningar, och tack vare det blev filmen ändå OK, men inget jag skulle rekommendera värst varmt. Men har ni ett par tonårstjejer som vill se, går den att uthärda. Den fanns faktiskt en del komiska inslag. Mest tyckte vi om att Jake från One Tree Hill dök upp som en av brudarnas brorsa. Honom har vi saknat. (Det var han som hade en bebis med en galen tjej i OTH)

Läs gärna vad kulturnissen tycker! Missa inte sista stycket.

Peter smet påpassligt hem till en kompis när han sett halva filmen. Då lockade El Clasico lite mer.


Kommentarer
Postat av: Fru C

Fnissar. Med den kritiken är det extra komiskt att alla filmerna var uthyrda.5-6-åringar vid TVn är ett dilemma vi dras med. Redan sedan väldigt späd ålder vill deckardrottningen unga fröken C sitta uppe. Hon insisterar dessutom på att få se allt och gillar inte när vi byter kanal eller tar fram text-TVn. Midsomermorden är OK men vid Millenium fick vi sätta stopp! Samma unge frossar i djursjukhusets alla operationsscener som ger mig rysningar och illamående bara jag passerar TVn.

2010-04-12 @ 15:59:40
Postat av: Ingrid

Jag tror jag skrivit det någonstans förut, förmodligen på min blogg, men jag är inte säker. Jag tycker det är trist att det inte finns så mycket vi kan se tillsammans hela familjen. Inte för att vi har behov av att sitta framför TVn så ofta, men när man gör det hade det varit kul med fler familjefilmer eller någon underhållning som passar allihop, men det är inte lätt med barn spridda i olika åldrar.

2010-04-13 @ 10:28:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0