Tidsbrist

Kanske har ni märkt att jag är lite dålig på uppdateringar; kanske inte. Just nu är det iaf fullt upp och jag ska t o m jobba lite i helgen men det händer så sällan att jag inte ska klaga. Häromkvällen jobbade jag över till 20 och det kändes som värsta lyxen - en av de rara kollegorna kom och frågade vad jag ville äta, från Korrapong (den bästa thairestaurangen jag känner till) och så ringde han och beställde, körde och hämtade och dukade fram. Guldstjärna! Samma kväll hade Julia lagat fläskpannakaka hemma (för även Peter har fullt upp) och det gick finfint.

Nu har jag lagt Malin och när hon har somnat, ska jag upp och kika på Män som hatar kvinnor som Julia har hyrt. Jag har sett den på bio så jag lät med tjuvstarta.

Det fina med att jobba över är att Peter har axlat morgondagens middagsbjudning och har planerat maten + inköp.

Lotta, jag vill gärna veta allt om nya firman!!! Passa på och gör reklam här :-) - det är gratis!

Kommentarer
Postat av: Catharina

Hej Karin!För mig passar det bra att du inte är så flitig på att skriva här... då har jag inte så mycket att läsa ikapp när jag kommer :o)

Jag vet inte vad jag gör hela dagarna, men tiden bara rusar på... men jag har förmodligen kul :o)Skönt när barnen börjar bli lite större och kan hjälpa till när det är körigt. Mina barn är ju inte så stora än, men på fredagarna har Hugo tennis i Svedala kl 15. Han cyklar hem och när vi kommer en liten stund senare så har han dukat fram mellis så det är bara för lillasyster att sätta sig vid bordet. Han har även börjat bli intresserad av att hjälpa till att laga kvällsmat... och det tar jag ju gärna emot den hjälpen = kan bli väldigt bra hjälp framöver!Nu ska jag sova, har tyvärr haft huvudvärk två dagar, men hoppas det är bra imorgon. Barnen och jag har en hel orörd dag framför oss, jag vet inte när vi senaste hade en dag utan en enda tid att passa. Ja, det är ju det jag gör hela tiden... passar tider! Hoppas att lilla Moa är bättre imorgon, hon har varit snuvig och nysig idag... Än så länge ingen feber (peppar peppar)Ses vi på Halloweenfesten?Kram och trevlig helg! Catharina

2009-10-09 @ 22:54:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0