Rapport från liten sjukling

Nu vet jag att många av er känner för Malins kompis Ludvig, som jag berättade om tidigare. Det har gått 27 dagar sen han lades in på sjukhuset och nu har det vänt! Hans värden har hämtat sig och man kan vara säker på att kroppen har tagit emot den nya benmärgen. Det finns inte ord att beskriva hur glad och lättad jag är. Mamman har bloggat varje dag och det har varit (och kommer att fortsätta vara) en otroligt tuff kamp.

Mest glädjande, förutom att han ska få bli frisk och överleva förstås, är att hans personlighet så smått börjar komma tillbaka. Tidvis har Ludvig varit svår att nå och gått in väldigt mycket i sig själv, samt haft hallucinationer. Nu skrattar han sitt eget goda skratt och berättar saker från minnet = ett gott tecken.

Igår fick han gå ut i friska luften för första gången - det går före att få träffa andra människor när immunförsvaret är svagt. Det finns en särskild innergård för isolerade patienter.

Kommentarer
Postat av: Catharina

Kul att läsa om den glädjande nyheten!!Kram och trevlig helg! CatharinaP.S. blir kort kommentar för jag har absolut inte tid att vara här... ska röja efter ett kalas och börja förbereda nästa... D.S.

2009-10-24 @ 16:52:19
Postat av: Lotta

Oh, vad skönt att höra!! Hoppas han snart är så frisk att det är ok för Malin att träffa honom igen.

2009-10-25 @ 09:52:29
URL: http://www.lattemama.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0