Pruta på Malmborgs

Malmborgs vilda tomater

Igår var jag och handlade på Malmborgs Limhamn och spanade efter mina favorittomater "Vilda tomater" - de är så himla snygga, spräckliga i orange/rött, lila/grönt eller mörkgula, dessutom ekologiska och goda!

Det fanns 2 paket kvar och det ena kunde nästan gå ut själv... mögligt, men det andra hade några lite mjuka och rynkiga tomater men de flesta såg OK ut. Kändes inte riktigt rätt att betala fullpris, dock. Så jag snackade med frukt&grönt-killen och bad honom justera priset. Istället för 34,90 blev det 5 kronor. Lyckad prutning, va? Att man inte testar med det oftare.

Nu har vi ätit upp dem - kastade bara två. Till det var det Middagsfrids puylinssallad och stekt halloumi. För säkerhets skull hade jag gjort en köttfärspaj också (och vi hade middagsgäster & semesterplanerare kring bordet) och det blev utmärkt, alltihop!

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Hej! Jag är tillbaka från London och ska läsa ikapp här i morgon. Min pappa prutar allt som oftast och det går som du säger oftast väldigt bra. När jag växte upp tyckte jag det var grymt pinsamt när han satte igång och försökte bara försvinna. Själv är jag urdålig på det spelet. Hörs.

2009-10-20 @ 01:43:56
Postat av: Anonym

Jag kan inte pruta...Vi blir väldigt få personer på fredag, så det blir annat program som jag tror kan passa dig...Kram Catharina

2009-10-20 @ 21:59:54
Postat av: Anonym

Jag kan inte pruta... Tycker också att det känns pinsamt. Modigt gjort!Vi blir väldigt få personer på fredag, så det blir annat program som jag tror kan passa dig...Kram Catharina

2009-10-20 @ 22:00:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0