På lekhumör

Katarina har en ny blogg och kom till mig för att få hjälp med designen. Vad kul det var!

Så nu har jag lekt en lång stund och jag kan tala om att detta ni ser just nu är en av de minst störiga bakgrunderna som jag testade. Headern är från när jag och Peter flög ballong. Jag kan inte lova att det är färdigt än...

Som ni förstår sover lilla sjuklingen.

Kommentarer
Postat av: Marie C

Jo det var lite nog Wild and Crazy. Men kul att den inte liknar någon annan template man säkert kan välja som ALLA andra har.Jag deltog ju i tårtkalaset idag. Precis när jag (efter SNL i kön, såklart) tagit min lilla (till skillnad från SNL) tårtbit och stuckit skeden i härligheten berättar JEF att tårtan inköptes till HMI (ransonerad därefter) av din chef, medan hans chef mailade alla i Malmö om Tårtkalas. Först pinsamt sedan komiskt. Från högt håll uppmanas vi att riva murarna, att motarbeta "vi och dom", och sedan detta. Ännu mer komiskt (men den var god även för en som inte var bjuden).ler

2009-10-14 @ 17:17:57
Postat av: Fritte

Hej!

Du kanske inte vet vem jag är (förvånande) Men jag är Nillans barn Frida. Jag hörde att du hjälpt Kata med designen och tänkte fråga om du kunde ge mej nått litet tips? För jag har försökt med jättemånga saker t.ex gått in på hemsidor men jag kan inte ändra min design utan katastrof... suck Hoppas du har nått tips som en sida som man kan gå in på eller nått sånt.

Tack på förhand

/Frida

2009-10-14 @ 20:45:31
URL: http://frriittee.blogg.se/
Postat av: Lotta

Mysigt foto från ballongflygningen. Gillar också bilden på dig i solstolen. :-)

2009-10-14 @ 22:35:56
URL: http://kulomedelbums.blogspot.com
Postat av: Catharina

Har en del att ta igen då jag inte varit så flitit besökare här de senaste dagarna :o)första tanken när jag såg sidan var att du hade hösttema = äpplen, men nu när jag tittar närmare så tänker jag att det nog är plommon?! Men jag tycker ändå att den är höstfin! Bilden från ballongflygningen är jättefin!Kram igen :o)

2009-10-16 @ 09:30:01
Postat av: Ingrid

Jättehäftigt att du gjort din egen design! Du är fantastisk. Jag har inte alls lärt mig hur man ska lyckas med något sådant och känner med Frida, som också ville lära sig mer om hur man gör. Du kanske kan göra ett inlägg om det när du inte har något annat att skriva om någon gång.

Enig med de andra om att ballongbilden är fantastisk! Fast jag gillar plommonen också, fast jag trodde det var ärtor, till jag läste Catharinas inlägg :-) .

2009-10-20 @ 12:32:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0