Nya naglar

Naturella

Igår kväll gjorde Pippi nya naglar till mig. Hon är nu proffs på salong, och använder maskiner, till skillnad från förra gången. Jag är ju en mes och vågade inte mig på något mer vågat än diskreta stickers på ringfingrarna. Jag klistrar in hur en annan modig har gjort  nedan (Pippis favvomodell med de vackraste händerna).

Priset är facila 250 kr just nu mot normala 500. Är man sugen finns Pippi på Blocket (fast där heter hon Maria) och håller till på Sebhinas nagelsalong - hinner inte länka just nu. Jga fick dessutom vin och sällskap av Pippis syster, men det var ju lite special - only for me. Jag är väldigt nöjd med resultatet!

I kväll är det party på jobbet så då får jag väl vifta lite extra med fingrarna!

lite coolare!

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Det är fantastiskt vad snygga naglar gör. Man känner sig snyggare från topp till tå, bara för att naglarna är fina och man rör sig plötsligt på ett annat sätt. Härligt!

2009-10-22 @ 09:30:55
Postat av: Victoria

Asläckert! Man kanske skulle ta och prova ändå...

2009-10-22 @ 20:05:47
Postat av: Pippi

Tack! Om någon är intresserad så kommer länken till min annons på Blocket nedan. Det kostar 250 kr bara, så det är inte så blodigt ju. Och garanti på en vecka att jag fixar till det om någon nagel bryts eller så..Jag vill jättegärna ha kunder för jag behöver alla nya jag kan få och kan ta emot bokning med kort varsel. Oftast... (utom kanske fredag och lördag som är bäst boka några dagar i förväg iaf..) Under länken står annonsen sedan på "Långa/välvårdade naglar eller SPA-manikyr?" (Maria Nilsson)Dvs ca nr 14-15 när man skrollar ner på sidan. Där finns också fler bilder på exempel på naglar man kan göra. Mitt tel nr är annars 0738-269962 och mail maria.dyhre@hotmail.com...Länken då: http://www.blocket.se/malmo?q=&cg=7080&w=0&st=s&c=7089&ca=23_11&md=th

2009-10-22 @ 23:32:21
URL: http://h ttp://
Postat av: Lotta

Urtjusiga naglar! Jag hade när vi gifte oss och jag tyckte verkligen om dem - något att fundera på.Karin, jag började på Malins klänning igår kväll, den blir nog klar ikväll. Är ni hemma i helgen så kan vi köra förbi och lämna den, t ex när vi skall till Bara på lördag em?

2009-10-23 @ 13:23:48
URL: http://www.lattemama.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0