Tvillingmössor

Jag har stickat många regnbågsmössor, och brukade skryta med att det gjorde jag ju på en kväll framför TV:n. Antingen har jag blivit dramatiskt långsam (troligt) eller så får jag inte sitta still tillräckligt länge framför TV:n (också troligt) eller så ljög jag förr i tiden (också troligt). Nu tog det rätt många kvällar att få fram mina första mössor till tvillingar, och i en lite mindre storlek dessutom. Lycklig mamma till två små små tjejer är en LC-kompis.

Regnbågsmössor

Visst är de söta? Blixten gör dem lite blekare än i verkligheten.

Jag postade dem igår men efter tömning så jag tror att de ska komma fram i morgon. Så om nån av er (tänker Victoria, då) pratar med tvillingmamman, behöver du inte berätta det för henne! Överraskningar är kul.

Förutom att de är så gulligt hippieaktiga, är de superbekväma för en liten rackare och sitter på plats. Till större barn är de perfekta under cykelhjälm. 100% bomull förstås.

Kommentarer
Postat av: Anonym

De blev jättefina. Jag har inte ens börjat sticka av garnet du ordnade men nu ska det ske. Lille Morris som ska få mössan som jag ska sticka fyllde en vecka igår så det börjar dra i hop sig. Mitt sticktempo är garanterat också lägre än förr...Jag menar hur långa intervall får man sitta ner utan att sticka?

2009-03-23 @ 22:30:11
Postat av: Victoria

Jag lovar att jag ska vara tyst, hon kommer bli jätteglad och överraskad! Jättefina som vanligt. Jag tror för övrigt att din familj stör för mycket, det andra låter inte alls lika troligt.

2009-03-23 @ 22:46:20
Postat av: Ingrid

WOW jag är mycket imponerad och de är SÅÅÅ fina. Funderar på att skaffa en till bara för att få en mössa av dig, fick minsann ingen till Johan ;-)) .

Ses snart!

2009-03-24 @ 10:17:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0