Stolt mamma

Det känns alltid lite jobbigt att berätta om hur duktiga barnen är. Man få liksom inte skryta. Men om man inte får vara stolt över sina barn, vad ska man då vara stolt över? De är ju det bästa man har. Nu är ju en blogg en enda egohyllning så jag tar chansen.

Om du som läsare inte gillar mammaskryt rekommenderas du att stänga ner bloggen NU.

I morgon ska Julia representera sin skola i mattetävlingen Pythagoras Quest. Jag citerar: "I syfte att utveckla svenska ungdomars utveckling av matematiska färdigheter och logiskt tänkande". Detta är distriktsfinalen och de är 3 eller 4 elever från niorna på Bergaskolan som möter ett femtontal andra skånska lag på Malmö Borgarskola. Riksfinalen går i Malmö i slutet av maj. Nytt skryt utlovas om hon är med även då. Jag har även skrivit på lappen att hon får fotograferas och visas på Internet om hon går till final.

Idag berättade Julia dessutom att hon varit bäst i klassen på ett fysikprov - trots att fysik är hennes svagaste NO-ämne. Provet handlade om atomfysik.

Inte ens Peter känner att han kan ta åt sig äran för dessa storverk. Själv hade jag allmän matte så jag tar ett steg tillbaka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0