Premiär!

Livet på en pinne

Man blir lika överraskad varje gång, men någon gång i mars/april vaknar livsandarna till liv hos mig - när man kan sitta på altanen! (Vår altan är outhärdligt varm på sommaren men perfekt i vårsolen) I år sammanföll detta fantastiskt nog med min stukade fot som förhindrade mig från alltför mycket fysiska aktiviteter så jag var helt enkelt utlämnad till solstolen och deckaren; stackars mig. Jag haltade ut i ett par seglarskor stl 44 och hämtade stolarna i förrådet, för kl 12 var det visst dags att fira födelsedag igen!

Precis som att Aase inte firat mig på alla upptänkliga vis, dök hon nu upp med fika, en fantastisk bukett (just som de andra börjat sloka) och en elegant sidenschal.

Blodröda rosor, knubbiga tulpaner, blåbärsris

Vi satt i solen och fikade, för första gången helt utan barn! Vad mycket vi fick sagt, för en gångs skull... Det kändes faktiskt inte alls så dumt med foten just då.

Jag hade även fotat foten men besparar er den synen. Den var blå och svullen, dessutom var inte hälen i form att visas på Internet, ful, trots att jag inte börjat gå barfota. Åldern???

Lotta, jag är inte alls överraskad att just du frotterat dig med Lisa Förare Winbladh...

Victoria, tack att du löste mysteriet med Ingrids scarf.

I morgon blir det till att besöka arbetsplatsen. Har inte varit där sen i måndags och då var jag mer än lovligt trött. Skärpning! Har provkört bil och det gick OK. Får bli Birkenstock imorgon dock...

Kommentarer
Postat av: Marie C

Tänk - man vet aldrig när man kan få nytta av ett par tidlösa seglarskor....

2009-03-19 @ 19:16:07
Postat av: Victoria

Haha...med Birkenstock kommer du passa in ovanligt bra bland dina kollegor!

2009-03-19 @ 21:12:23
Postat av: Lotta

Ja det börjar kanske bli dags att ta fram möblerna .. Rickard har stuvat in dem fint (tänk Tetris) i förrådet ...Japp här frotteras det med känt folk ;-)

2009-03-20 @ 00:02:12
URL: http://kulomedelbums.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Jösses vad du har varit produktiv här på bloggen. Skriver gör man ju inte med fötterna förstås... Undras om jag kan skylla mina alltför få blogginlägg på dina alltför många :-) .

TACK Victoria för att någon var så nykter att hon såg min scarf! Ser fram emot en personlig leverans när ni kommer.

Jag vill också ut i solen här, men det finns inte på kartan just nu (däremot har vi satt något annat på kartan inatt, och det ska jag snart skriva om på bloggen). Som tur är blir det tillfälle då gästerna kommer för då finns det inget bättre att göra än att ta dem ut i solen och visa omgivningarna.

Idag har R tagit ledigt från jobbet några timmar bara för att hjälpa till att städa här hemma = totalt misslyckad hemmafru i huset.

Trevlig helg! Hoppas att foten fort blir ok igen. Kram Ingrid

2009-03-20 @ 07:41:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0