Oh Happy Day

Igår var det distriktsmöte med LC. Det är lite olika med arrangemangen av DM - det går runt på klubbarna i distriktet och det är upp till klubben att välja veckodag, plats och kringarrangemang.

Fredag kväll var både bra och dåligt! Bra att det var just fredag så att man kunde njuta lite ohämmat som man gör på fredagar - dåligt för att man var lite trött när motionerna och propositionerna gicks igenom.

Hela arrangemanget sköttes föredömligt av Lundaklubben och flera av mina favvo-eLCor agerade - VRO Eva S, tf DO Ageeth och världens bästa ex-generalska Karin S. Inga döda punkter och temat var för övrigt glitter och körsång! Underbart.

Själv lät jag mig lockas att sjunga med sopranerna trots att jag passar bättre i tenorstämman. Och det lät ju fantastiskt - vi sjöng gospel - det var längesen för min del!

Snälla Pernilla skjutsade alla från vår klubb (4 st). Det där sista glaset vin som smakade så gott och gjorde att man sjöng så vackert igår är omsatt till ett litet dunkande innanför tinningarna idag.

Ett par rara tjejer gick med finfina stora magar också... det är alltid så kul med LC-mötena - att ibland är det nån stor mage som man inte hört talas om, ibland nån ny liten bebis.

Jag har nästan svårt att tro att jag gick hem utan en lotterivinst! Det verkade så bra att jag hade nr 16 i båda serierna - nästan som ett omen. Dessutom var jag tre gånger ett nummer ifrån vinst... Men jag får acceptera att denna gång var det någon annans tur... och egentligen behövde jag väl inte fler ostknivar?

Jag passade på att intervjua några tjejer från Ystad om mitt födelsedagsarrangemang och alla gav godkänt! De tycker även att restaurangen är finfin.

Särskilt hälsar jag Catarina - vår nya DO - välkommen till bloggen idag (fast du är ju på väg till fjälls)! Du höll dig lite i bakgrunden när det var sångdags?? Det är för övrigt helt OK att vara doldis-läsare, men naturligtvis är kommentarer välkomna...

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Jag visste att lundaklubben skulle ordna ett superarrangemang! Åh vad jag önskar att jag kunde varit där mer er och att sjunga tillsammans är ju en toppenidé! "Team LC, under ledninga av...." Ja, det låter jättebra.

Så kul att Eva var där!

Hur var det med uppslutningen en fredagkväll? Bättre eller sämre än vad vi haft tidigare?

Jag är också överraskad över att du inte gick hem med minst tre vinster som vanligt :-)) !

Kram Ingrid

2009-03-07 @ 14:07:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0